2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@balans-etkisi O keyiflerine bakar yada torpile
-
@baybatur Bak sen benim yazdigima bak insan gibi kaynak paylasmisim.Boyleyken boyle ve cevap kesin demisim.Yanlis yapmam cevabin kesinligini degistirmeyecekti ki ben o soruyu bi ara yanlis olarak saydim.Yani ben sana kotu bisey demedim sadece bana gore soru isareti olan sorulari bahsetmisim.Hemen agresiflesiyorsun.Madem oyle sende kaynak paylas bunlarin cevabi net bu soruda buydu de.
-
Eskiden birileri haber uçururdu. Yok mu bir haber. Bugün yarın haftaya farketmez isterse 1 yıl sonra desinler beklenir belirsizlik çok kötü
-
@i̇lanbekleyenbiri dönem net karı var mydi soruda 200 bin mydi
-
@baybatur once haddini bil fasist
Kelimesini aynen iade ediyorum sana..git yazdiklarima sirayla bak ama sirayla neyin ne olduunu gorursun.ama once at gozlugunu cikarman lazim.hic bi ismi etiketlemeden bi yazi yazmisim sonra sen benim 5018 kanunuyla ilgili yazinin altina yazmissin.senin kafan guzel aslan.pire gibi her yere zipliyorsun sorun sende. bak bakim senden baska kimse yazi yazdimi bugun bana. -
@enki kardeş ilk yazdıklarında bı sıkıntı yok. Ama son yazdığın mesaj da tartışılmaya gerek yok tarzında konuştun. Bunu yapan bı tek sen değilsin. Belki niyetin kötü değildi ben yanlışa çektim. Öyleyse kusura bakma. Yanlız demek istediğim insanlara burda tartışılan sorular için müdahale edip küçük düşürme çabalarına girilmemesi. Herkesin kafası bir değil. Ki formda bı çok kişi o soruyu çocuğun rızası yaptı.
-
bu insanlar niye devamlı kavga ediyor yav.
-
Bugünde açıklanmayacak anlaşılan dağılalım
-
Çünkü birileri formu babasının malı sanıyor. Sadece onların bahsettikleri konusulsun istiyor. Garip bı eziklik çeşidi
-
Dün bile bugunden daha heyecanliydi oecd toplantisi, atkinsonun atarlanması.
-
31 temmuzdan nefret ettim yemin ederim
-
@baybatur Bende ilk onu isaretledim sonra degistirdim kendini kotu hissetmen normal fakat bu sekilde tavir koymaman gerekir.Hatta maalesefki 15 cevap demisim uzuldum yanlis yapmana bile.Ama sen gelip fasist diyosun oluyomu olmuyor ne diyeyim daha fazla tartismaya gerek yok.Aciklansinda bizde su stresten kurtulalim.
-
@baybatur keske sen bazi laflari dogru yerden anlasan.bu tur tartismalara gerek bile kalmayacak.fasizmi de git bi arastir her yerde kullanma manasini iyi bilmeden
-
@teklif-eğrisi birader sen bı işine bak hadi o sözüm senin için değil. Seni basbaya doğru anladım.
-
Ya niye kimse bişey demiyor. Daha öncede sordum bu grubun adminleri daha önce bi cok konuda açıklama yaparlardı aldıkları duyumu iyi kötü paylaşırlardı.
Herkes bu kadar merak ederken kimse niye açıklama yapmıyor.
Ne zaman açıklanacak artık bu kadarı normal değil. Offf -
@yorgunsavaşçı hocam bi sessizlik hakim gib diger kurumlar gibi biraz beklicek sanırım açıklama olayını
-
@sessessc, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yorgunsavaşçı hocam bi sessizlik hakim gib diger kurumlar gibi biraz beklicek sanırım açıklama olayını
Arayanlara o zaman bişey söylesinler hep belirsizlik daha önce hemen açıklandığı için onlar bişey demedikçe beklentiyi sürdürüyoruz yazık bu kadar bekleyene ya .
-
Pazartesiye kalmasın.
-
Arkadaşlar sınav sorularına sınavdan çıkar çıkmaz itiraz edenler var, sınav anında soruya itiraz edip tutanak tutturanlar var, cimer yolu ile şikayet edenler var, kuruma dilekçe yazarak şikayet edenler var bu kadar uzaması belki bizim bile burda mutabık olamadığımız sorulardan dolayıdır ve sizlerin hayrına olabilir sorular iptal edilir yanlış kabul ettiğiniz soru doğru kabul edilir sadece biraz sabır. Ayrıca haftaya GUY sınavı var onun soruları hazırlanıyor hatta bu Guy sınavının bile tarihine itiraz dilekçeleri var
-
@emredurmaz bu guyun başlığında ertelenme muhabbeti dönüyor hocam o nedir ? Var mı öyle bir ihtimal ?