2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur ben de anlamadim ne erteleniyor?
-
@can-mavi dostum duyumun yok mu
-
@milton O kadar üzüldüm ki bir bayan olarak sizi ben anlarım en iyi. Ben de Sayıştay için aynı aşamaları geçirdim, 1 ay kendime gelemedim. İnsanlar demogoji yapıyoruz sanıyorlar ama yaşamayan anlayamaz..
-
Ya guy da erteleme falan yok arkadaslar yaa. Bazı arkadaslar biletlerini sona bırakmışlar sanırsam, sınavda bayram üstü olduğu için istedikleri tarz da bilet bulamıyorlar galiba. Bundan dolayı da sınav ertelensin diyorlar. Yoksa erteleme gibi bir sey yok su an, sadece öyle bir isteği var bazı arkadaşların
-
Arkadaşlar lütfen arayalım kurumu bir bilgi alalım beklemekten çok sıkıldık ve ders çalışamıyoruz
-
@gencburokrat, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar bu kayıtlı sermaye sorusu ile ilgili 2012 GUY sınavında kurum doğru cevap olarak başlangıç sermayesini kabul etmiş, yine aynı şeyi yapmazlar inşallah.
Aa cevap kayıtlı sermaye mıymiş? Yanlis saydigim Bir sorum daha dogru çıktı
-
@no33 valla canım sayıstay a da gittim İstanbula cıktım onuda iptal ettiler hadi nese sayıstay vmy den uzuntud3nn kahroldum simdi tek tutuncak dalım guy Du geldiğime degcek ne risklerle geliyorsun kac saatlik yoldan sjmdj elim ayagım titredi erteleme lafı duyunca birilerinin aciklama yapması gerek bana bi gtcem aslı astarı ınsllah ogrenorım
-
@tuvalet-terliği, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@Antimülakat @paretowilfredo @Priss @Agor @hahamas @narca @emredurmaz @canmavi duyum var mı. açıklanmadı gitti.
Dostum inan kesin bir bilgim duyumum yok , ben de beklemedeyim , sayıştay a calismaya çalışıyorum ama calisamiyorum o derece
-
guy da erteleme falan yok öyle bir duyumda yok kimse kafasından atmasın.
-
En azindan bu hafta beklemeyin gibi bir cevap versinler.Gece uyaniyorum teli elime alip gibe giriyorum.Sabah uyaniyorum gibe giriyorum.Derse ara veriyorum gibe giriyorum.Vallahi bezdum.
-
@gannicus Bu soru sınavdaki ile aynı değil yani ?
-
@zenginmemur VMY
-
@gencburokrat hocam soruyu tam olarak kelimesi kelimesine hatırlamıyorum. Fakat net olarak yönetim kurulu kararı ile olanı soruyordu ki kayıtlı sermaye olacak. Başlangıç ( esas) sermaye olması için yönetim kurulu değil de genel kurul kararı ile olması lazım
-
Bunaldım,stresten, sıkıntıdan şiştim yaaa.bu nedir arkadaş açıklansın da kurtulalım bu ızdıraptan...
-
@gencburokrat sınavda ki soru sözleşmede hüküm bulunmak şartıyla genel kurul kararıyla çıkartılan ve TTK hükümlerindeki teferruat larla ugrasilmayan nedir tarzında bir soruydu , şıklarda ise kayıtlı sermaye vardı içinde sermaye geçen
-
@george Guy değil zaten VMY erteleniyor
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat hocam soruyu tam olarak kelimesi kelimesine hatırlamıyorum. Fakat net olarak yönetim kurulu kararı ile olanı soruyordu ki kayıtlı sermaye olacak. Başlangıç ( esas) sermaye olması için yönetim kurulu değil de genel kurul kararı ile olması lazım
Zaten şıklarda sadece kayıtlı sermaye vardı diye hatırlıyorum
-
@gencburokrat evet sizin attıgınız soru da genel kurul kararı diyor ondan dolayı cevap başlangıcı sermayesi
-
UYARMA MI KINAMAMI BU KONUSULDU MU CEVAP NE ARKADAŞLAR
-
@shanks vmy erteleneli 2 gün oldu