2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gökyeleli ya belki de a grubuna doğrudur b grubuna yanlıştır diye de sormuş olabilir yani birkaç soruda da oldu bu çünkü. Kurum gib olunca her şeyi beklerim üstad
-
@nisan evet hocam cidden kar zarar hep çözdüm, çözmeye de bayılırım tek soru oydu ve aşırı kolaydı. Gerçekten çok üzüldüm oluyormus demek ki sınavda biseyler
-
@falanfilan Ben iki soruyu önce doğru yapıp sonra yanlışı seçtim o daha fena
-
@hamidiye yanlış olanı soruyordu son beş dakika o sayfa açık o soruya odaklanmış kalem çeviriyordum
-
@shanks aynen hocam bu da öyle ama şimdi kolay soruları kaçırmak gerçekten çok üzücü. 1 soru 1 soru, standart sapma da yok
-
şu grafik sorusunu hatırlayan var mı neyi soruyordu?
-
Arkadaşlar soruları Gazi üni hocaları mı hazırlıyor GİB kendisi mi merak ettim
-
@rybczynski2 Kendisi benim bildiğim
-
@rybczynski2 hey gidi gazi'de kalmadı. ileride bazılarımızın vikipediasında "o dönem gazi iibf olan hacı bayram veli üniversitesinden mezun oldu." yazacak, gençler hmm diyecek
-
@lilith kar dağıtımıiiiiiiiiiiiiioo
-
Okulu bölünce ne gecti sanki ellerine içim acıyor dusundukce
-
@uruk-hai ya arkadaşlar yalnis olmayan sorulara yalnis demeyin yapmayın
-
@james-buchanan artarak artan mı diyorsun ?
-
@wow hocam iyi güldüm hakkınızı helal edin
-
@kuşçubaşıeşref evet hocam grafikte eksenlerde ne vardı ve neyi soruyordu
-
@bydaler T.C.
YARGITAY
HUKUK DAİRESİ
2012/13948
2013/2247
21.2.2013
ERGİN KILINMA ( 15 Yaşını Dolduran Küçüğün Kendi İsteği ve Velisinin Rızasıyla Mahkemece Ergin Kılınabileceği – Küçüğün Bu Konudaki İsteği Zapta Geçirilerek İsteği Olumluysa Davanın Kabul Edileceği ) -
@bydaler Biz demiyoruz yargıtay diyor istek diye
-
@bydaler netten baktım dönem net karı ortaklara borclar kaydı diye alt kısmında kar dağıtım kaydı yaziyo yani net cevap kar dağıtım kaydı
-
Helal olsun Hocam @fatoss21
-
grafik sorusunu hatırlayan???