2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Emredurmaz hesabini mi kapatmis duyumcu da kalmadi artik:(
-
@nisan taraf yaptım bende son kontroller çok önemli bence bu sınavdan erken çıkanlar kaybedecek gibi hayırlısı artik
-
gib yanlış alarm.
-
Şimdi aradım,derse bakamaz olduk bugün açıklanırmı ona göre tekrar başlayalım dedim bugün açıklanmayabilir derse çalışın daha fazla bilgi veremeyiz dedi kibarca.
-
Loading... Please wait arkadaşlar acale etmeyin desem de insan psikolojisi degil mi insan bekliyor
-
Ben artık beklemiyorum sonuçları şu an açıklanması ile 1 ay sonra açıklanması beni aynı derecede heyecanlandırır
Hevesim kalmadı artık -
@aleph haksız fiil ehliyeti ile sebepsiz zenginleşme aynı şey değildir. Sebepsiz zenginleşme bir sonuçtur. Bundan dolayıdır ki burada ehliyetin önemi yoktur. Ancak haksız fiil ehliyeti kural olarak kusurlu sorumluluk hallerinde ve kusursuz sorumluluk hallerinde aranır, ancak ihstisnai bazı hallerde hakim hakkaniyetin gerektirdiği ölçüde fiil ehliyetine sahip olmayan kişileri de bu tazminat ödemelerine hükmedebilir. Taraf olma için fiil ehliyetine ihtiyaç yoktur nitekim yeni doğmuş fiil ehliyeti olmayan yasal mirasçı tereke davalarının tarafı olabilir, tacir sıfatına sahipse iflası istenebilir. Soru çok açık tarqf ehliyeti idi. Diğer şıkların hepsi eylem kabiliyetine sahip olmayı gerekli kılıyordu. Hukuk soruları istisna aorulmadığı sürece kural üzerinden yorumlanır.
-
@i̇lanbekleyenbiri dur bakalım hele bir mesai bitsin de herkes senin gibi düşünür daha erken 5 buçuk saati var daha.
-
Biraz daha üstüne gitsem net bilgi verecek gibiydi bide siz deneyin 0312 387 33 45 dahili numara 1330.
-
@istatistikçik demezler hocam şuan yüklüyor olsalar bile diyemezler öyle bir yetkileri yok.
-
@noturns Tesekkür ederim açiklamaniz icin. Benim aklamda şıklarda sebepsiz zenginlesmede iade isteme haķkı gbi bir şıkkın oldugu kalmış.
-
@dguy İlk defa böyle samimi konuştular hocam adam bugün beklemeyin dedi üstü kapalı bir şekilde.
-
Bari haftasonu acıklansa
-
@balans-etkisi kardeş tamm da ufak tefek dediğin şeylerden kac soru gitti sen farkında degilmisin. Kaç tane soru ufacık bir ayrıntı yüzünden kaçtı. Ayrıca insan ilk o şık ki görünce onbeş yaşını doldurması gerektigi gelmiyor aklına.
-
@istatistikçik hocam sürüncemede bırakan bireyin olduğu çok açık seçik belli. Bu sınava giren kişi sayısı 3000. Diğer sınavlarında 20000 10000 giren kişi varken 1 güne 2 güne en geç 4 güne açıklarken, sayısal olarak çok daha az olan bir sınav sonucu bugüne kadar açıklanmıyorsa bireyler muhakkak var. Ne diyelim, her geçen saniye aleyhimize ve bu dünyanın öbür dünyasıda var elbet kim/kimlerse müsebbibleri...
-
@dguy bişeyler yazısını hep bireyler olarak düzeltmiş otomatik düzeltme bu arada.
-
Hakkaniyetli bir sonuç olsun da beklemeye alışığız bu da geçer.
-
@istatistikçik hakkaniyetli sonuç olması için hakkaniyetli sınavın olması gerekir en önce. Şimdi yazarım yazmasına da öldürürler 9 köyden kovarlar beni o yüzden sabır diyoruz bakalım şu mübarek selalar okunurken.
-
@noturns hocam benimde sorum olacak KDV sorusu vardı onun cevabını hatırlıyor musunuz
-
@baybatur sınav açıklandıktan sonra belli bir süre içinde itiraz edilebiliyor sanırım umarım hakkını alırsın ne diyim