2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@umuttukenmez saçını tararmış
-
@uruk-hai MaşAllah size .
-
@mami1616 Ben hiç böyle düsünmemistim. Dünya yuvarlaksa tavan nasıl düze oluyor gibi bir şey
-
@varolistan gözden kaçırmışım yorumunuzu hocam iktisat bilgime göre devalüasyon sadece sabit kurda olur. Esnek kurdayız şu anda. Doların durumu piyasa arz ve talebine göre belirleniyor. Ankaranın kayıtsız kalması imkansız lakin kayıtlı olduğunu gösterek müdahaleyi bulamadı. Ciddi bir şok olmadığı sürece ve güven verilmediği sürece bu durum düzelmez
-
@maesteo bu 2 oldu bak Allahın hakkı tektir. Birinde kafayı yedin dedin amenna dedik, ikincisinde kuduz yerine koyuyorsun adamı buna da amenna. Üçüncüsünde alttan almam artık haberin olsun, saldırdığım falan yok yahu azcık mantık dahilinde konuşulsun yeter zorlayıp hakimin küçüğün menfaatini tespit etmesini dahi yanlış çıkaracaklar az daha.
-
@secret Evet sabit kurda olur. Dedim ya esnek kurda bunun adı ne bilmiyorum diye
-
Şu anda üreticinin üzerinde kalan kriz baskısı çok yakında bizim üzerimize çuval gibi düşecektir. Ay Allah'ım bu nasıl kabus.. Bu sınav işine başladım darbe girişimi oldu, aylarca ohal, aylarca gelmeyen ilanlar, şimdi de ekonomik kriz.. Hala da kriz olsun banane, bu hale getirenler düşünsün diyen var.. Sonunda olan kime olacak onu düşünün bence
-
@mami1616 işte cehalet böyle bir şey.anlatirsin anlamaz espri yapmaya çalışır.kanunda siz anlayın diye 15 yaşını doldurmak şeklinde ifade etmiş 15 yaş demesi yeterli iken.insan gerçekten hayret ediyor hem cahillik hem barzo cesareti tek bünyede nasıl toplanmış.bi Google a sor yorum yapmadan.
-
800$ maaş için fazla ders çalıştık galiba
-
@varolistan dolar bükücüler kazandı hocam. Kısaca olayın özü bu.
-
@secret şakkkk bi 10 milyon daha
-
@secret Bugün Syn Albayrak yeni ekonomi politikasını açıklayacak. O yüzden bu kadar oynak bu kur. Mantıklı bir politika olursa ''azıcık'' düşebilir. Mantıksız olursa artar, hiç açıklamazsa 7'nin üzerine çıkar Tabiki Ytd .
-
@teklif-eğrisi Batırel mantığı ile devam edersek şak diye kafamıza vuracaklar özgür hoca doğru konuşuyor diye adama demediklerini bırakmadılar döne döne sözüne gelecekler
-
sonuçların açıklanmadığı her dakika kur artar.Bu çok belli.Toplantı ertelenip sonuçlar açıklanmalı biran önce
-
@secret Aslinda ulkede tam bir esnek kur yok.merkez bankasinin gozetiminde esnek kur diyelim.arada mudahaleler oluyo.
-
açıklanmadı.
-
@varolistan bir an önce açıklasa güzel olur. 100 günlük programda da böyle diyorlardı açıklasın değişim olur diye
-
@uruk-hai şu gerizekalıyı alın burdan.
-
@uruk-hai birader psikolojin mi bozuk. Sebebi neydi şunun Bi söyle Allah aşkına
-
@uruk-hai beyin lazım mı?