2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@teklif-eğrisi Batırel mantığı ile devam edersek şak diye kafamıza vuracaklar özgür hoca doğru konuşuyor diye adama demediklerini bırakmadılar döne döne sözüne gelecekler
özgür hoca galb
-
@uruk-hai az ötede eğlen çocuğum burda büyükler var
-
15 yasa 1 yas daha ekleriz oldu mu 16 sak bi bir daha bi bir daha oldumu 18 sonra gib sasirir hani bunlar bilmiyordu der.
-
@toranj özgür hocayı da anlar ekonomistler ama o zaman ekonomi için yapabileceğimiz birşey kalır mı muamma ️
-
@enki senin yaran ne birader. Bak yine baslamissin konuşmaya. Bişey diyince de ben ne yaptım diyorsun. Bu soru ne zaman tartisilsa yerinde hopluyorsun.
-
@enki acaba bu Adam kendi videosunu izleyip ne düşünüyordur en güzel şakkadanak dedim mi diye düşünüyordur özgür hocamın o yüz ifadesini asla unutamıcam
-
Ben sinav.gib’e kullanıcı adım ve şifremle giriş yapamıyorum başka bu sorunu yaşayan var mıdır?
-
@şampiyon dostum engelleyelim
-
@zach çalışan isen sistemden çıkış yap
-
Bugün gördüğüm bir yazı doların durumuna son nokta;
Pablo escobar Türkiye ‘ de yaşasaydı kızını yakardı dolarüşümesin diye..Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@zenginmemur engellenmiş sanırım hocam yasaklı
-
Bugün gelir mi sonuçlar millet ?
Ben gelmeyeceğini düşünüyorum belki de günlerdir hevesim kursağımda kaldığı için fikri öngörüsü olan ? -
Şuan şu dakika bir duyum getiren en az dolar kadar değerli olur bugün cuma bugün olsun bitsin bu iş , haftaya kalma ihtimali çok çok kötü
-
@secret elimizde yakacagimiz bir tek kitaplar var
-
@umuttukenmez hocam adınız gibi olun umut tükenmez. Kitapları değil de hayalleri yakacak gbiyiz.
-
@yorgunsavaşçı ben bu işin bugün biteceğini düşünüyorum duyum değil öngörü hadi hayırlısı
-
Şuan şu dakika bir duyum getiren en az dolar kadar değerli olur bugün cuma bugün olsun bitsin bu iş , haftaya kalma ihtimali çok çok kötü
Dostum bugüne kadar açıklanmamasını ben kasta bağlıyorum , aşırı keyfi bekletilmek artık can sıkmaya başladı , umarım bugün son bulur .. Ha ama kasten bekletmeye devam edilecekse gerçekten mekanımız cennet olsun
-
Sgk 9.pro bekleyenler çıksın beyler kasıyo
-
@victory-carleone hadi insaallah hocam açıklanırsa da mesai bitimine yakın olur gibi .
-
@secret bugünlere hep bi umutla geldim yarınlar içinde hep bir umudum var. O yüzden dolari yakarim ama ne kitapları ne de hayalleri yakarım.