2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@dguy tamam hocam mesaj alındı kardeşime dedim her şeyi getiriyorlarsa bir menü alsak olur mu birlikte yeriz
-
@mahmut-usenir, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi saati kürsüye koyar mısnız göremiyorum demistim koymadılar ahım tuttu sanırım :D:D
Vay be forum küçük , sen tut o kadar forumda aynı sınıfta girdiğin forumdaş ile karşılaş , boşuna dememişler dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur diye
-
Yenimahalle de her gun ivedik caddesinden gecerken hayal kuruyorum calisma binasina bakarak su sinav aciklansa da rahatlasak artik.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@mahmut-usenir, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi saati kürsüye koyar mısnız göremiyorum demistim koymadılar ahım tuttu sanırım :D:D
Vay be forum küçük , sen tut o kadar forumda aynı sınıfta girdiğin forumdaş ile karşılaş , boşuna dememişler dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur diye
Bem daha fazla kafayı yemeden forumu kapatıp derse geçeyim , inşallah tez zamanda açıklanır , iyi bekleyişler
-
@secret hahaha hocam ciğer işkembe midye bana göre şeyler değil bunlar kesinlikle, ben tavuk dönerciyim bir kıyak çekeyim dedim yokmuş ya ankarada bana göre bir yer neyse sağlık olsun yine de çok teşekkür ederim
-
@gannicus inşallah hocam
-
@can-mavi kolay gelsin hocam
-
@falanfilan hocam self servis. Önü çok kalabalık olur zaten üst kata çıktığınız anda farkedersiniz önündeki kalabalıktan arama derdi yok iki kişi gidecekseniz kampanyalı menü var çorba dahil öksüz doyurur tek bir menü ikinizi doyurur ayrı iki menü söylemeye de gerek yok ekmeğe de abanırsınız lezzetide gayet yerindedir
-
@falanfilan hocam yiyeceğiniz döner olsun ama lüks mekanlara para bayılmanıza gerek yok daha size güzel bir yer diyeyim kurtuluş metrosunun orda kırıkoklava var baaya meşhur bir gözlemeci yörük menüsünü tercih edin hem kuymalı ve güzel çayla beraber iki kişi 17-18 lira ancak ödersiniz aklınızda bulunsun ️
-
@dguy tamam hocam sormadım farzedin
-
Harbi pazartesiye kaldı iyimi
-
@secret tamam hocam bunu da ss aldık. Bu yazdıklarınız havaya gitti sanmayın kardeşim Ankara da bu sene okuyacağı için önden bilgi almış oldum çok güzel oldu, ankarayla ilgili her yazılana antenlerim açık şu an,çok teşekkür ederim
-
@falanfilan anladım kardeş ankarada öle şu çok meşhur diyemem ama akşam 9 dan sonra dikilmeni metronun orada seyyar köftecide köfte tavuk yemenin tadı bende başkadır hem ucuz hemde onnumara
-
@falanfilan neden öyle düşüneyim yardımcı olabilirsek ne ala her zaman sorabilrisiniz ️
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@eliff Ankara 300 kişi guy sınavı 80 puansa dguy 600 kısmı 80 altı çok mantıklı değil mi arkadaşlar? :))
Bunlar alım sayısı mi yoksa mülakata kalan sayısı mi ?
-
@eliff, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gökyeleli geçen yıl en yüksek bursa kapadı 100 kışı 82puan, ankara 300 kişi 80 puan
Bunlar alım sayısı mi yoksa mülakata kalan sayısı mi ?
-
@falanfilan dguydan sonra biraz dolanayim dedim ben de geç saate aldim bileti koca ankara da ne gezecek ne yenecek farklı ve has bir şey yok valla. Ankara seviciler gelmeden kacayim
-
@can-mavi mülakata kalan sayılar olması lazım
-
@can-mavi hocam sana helal olsun bukadar soruya cevap verip burada bu kadar faal olup ders çalışıyonya bide kimseyi kırmıyorsun cevap verdiğin sorulara 10-20 kez gene cevap veriyorsun Allahda senin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda istediğin yere atanırsın
-
@victory-carleone ınsallah dostum , Allah hakeden herkese nasip etsin ... ama pek ders calisamiyorum .calismaya çalışıyorum diyelim