2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ya bence foruma batak oynama filan sekmesi koyulsun , bir yandan batak poker filan oynarız diğer yandan sohbet ederiz , böyle kuru kuruyan sohbet edince birbirimize sarıyoruz
-
@can-mavi soru konuşanlarla dalga geçtim bir ara ama cidden sorasım geldi hocam. o sorunun cevabı kollektif şirket mi olacaktı var mıydı o şıklarda. dernek değil miydi?
-
@secret yok hocam meşhur gidilecek bir yer olarak sordum, aspava dedikleri kadar var mı
-
@hahamas tok dostum kollektif yokmuş kooperatif varmış , cevap dernek
-
@gökyeleli hocam bi anket yap istersen öğrenmek için
-
@eliff Ankara 300 kişi guy sınavı 80 puansa dguy 600 kısmı 80 altı çok mantıklı değil mi arkadaşlar? :))
-
@can-mavi oh allah razı olsun senden tansiyonum çıkmıştı yeminle
-
@falanfilan ankaranin kendine has bir yemegi yok ama balgat tarafindaki restrntlara giderseniz memnun kalirsiniz.
-
@eliff ordan yola cikarsak dguy bu sene 80 in altina düser gibi duruyor
-
@gannicus malesef ben de, moralim iyi olursa aslanli yola Anıtkabire ziyarete gideceğim, dguy sonrasi felaket yorgundum ama inşallah bu sefer olmazsam gitmeyi istiyorum
-
@can-mavi işte aranan çözüm kesinlikle katılıyorum
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@falanfilan ankaranin kendine has bir yemegi yok ama balgat tarafindaki restrntlara giderseniz memnun kalirsiniz.
Aspava kadar pahalı olmasın dedi , sen Balgat diyorsun dostum , Nusret i öner bence
-
@can-mavi saati kürsüye koyar mısnız göremiyorum demistim koymadılar ahım tuttu sanırım :D:D
-
@falanfilan valla şimdi ciğerci apo 2 kişi 70 lira tutar hocam . Masabası da öyle. siz gidene kadar düşüneyim nereye gidebilirsiniz diye
-
@can-mavi pardon ben o onemli ayrintiyi atlamisim ️
-
@falanfilan hocam "aspava"nın meşhurluğu
" Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin" haricinde pek yok. Arjantin caddesinde gidin bir ciğer yiyin aspavada soyguna uğrarsın. Siz en iyisi Ankamall Sayreme gidin. 15 liraya önce bir sıcak çorbanızı, ardından koca bir tabak tavuğunuzu yer güzelce karnınızı doyurursunuz -
@mahmut-usenir evet hatırlıyorum , öndeki arkadaşlar yüzünden kimse göremez demişlerdi , olan bize oldu hiç goremedik
-
@gmsmustafa tamam hocam araştıralım o gün yakın yerdeysek gidelim
-
@fatihmavcu o anketi de sen yap artik ben cok yaptim
-
@falanfilan sınavdan sonra hepimizin moralinin iyi olması dileğiyle