2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@saitulukurt burasi karısacak vaziyet alın
-
@gökyeleli vay arkadaş bu nasıl bir yanlış okumadIR . Ya salonda saat yok hızlı hızlı çözdüm, hem bir de a4 un yarısına sınav basmak nedir yaa , böyle aptal aptal hatalar yaptiriyorlar insana
-
@otuzyılsavaşı millinin havası başka kardeş manzara deyince aklıma Keçiören geldi
-
@saitulukurt daha dün dedim guy u bekler bunlar Allahim hakli çıkmak istemiyorum :)))
-
@can-mavi
hocam,şaka bir yana, 80/üstü kapatmasın :// -
@maverick üstad bana mesaj atabilir misin
-
@otuzyılsavaşı çok zor dostum ya
-
@victory-carleone
keçiören-gazi-kurtuluş-altındağ-ilker-dikmen :))) -
@saitulukurt, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Guy sınavı ile birlikte acıklanacak diye birsey duydum bir arkadastan içerden almıs haberi kesin olmamakla beraber ihtimal dahilindeymiş ..
@emredurmaz
-
@saitulukurt şunu demeyeydin iyiydi
-
@emredurmaz attım
-
Izmir Buca - karabağlar. @otuzyılsavaşı bazen balkonda bekliyorum ben de , genelde sigara içerek bekliyorum , bazen kendime ödül veriyorum parlement içiyorum ama hep değil daha cok viceroy kısa mavi , yetiyor bana. iyi geliyor siz de deneyin arkadaşlar stresinizi alır bu gibi zamanlarda.
-
@can-mavi
eyvallah dostum öyle de... -
@can-mavi bizde de mali tevzin sorusu var sinava giren 4 arkadas da yanlis okumusuz aklım ermiyor
-
@maverick, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@emredurmaz attım
Ama toplum içinde kulaktan kulağa pek hoş olmuyor ki
-
@secret orada Erdal Ünsal’ın ders anlatmadan önce anlatacağı konunun bile notu var kardeş haklısın
-
@can-mavi hocam vallahi bende süre geçtikçe korkar oldum 80 üstü kapatır mi yani burada beklentiler düşük ancak kaç kişinin tahmini ki ? Emin olamıyor ve stres yapıyor insan
-
@fatihmavcu
ödüllendirmek gerekiyor tabii ki ben de sınav zamanları parlament içerim sonra ise... :)) -
@gökyeleli ya yap şunu adam gibi kâğıtlara hem A4 u bol sonra her sayfaya 2 soru koy , ya bu Maliye nin cidden birtek kendine faydası yok .2 başka bakanlık sınav için maliyeden ödenek istese yağlı kağIt ile sınav yapacak kadar ödenek gönderirler
-
@otuzyılsavaşı hocam dguy sınavında saat 9 gibi iceri paket almıyorlar diye arka arkaya 4 tane yakıp bitiren arkadaş sen misin yoksa