2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@şampiyon arkadaslar oyle diyince baktm simdi iki soruya da ayni verlms ondan eksik gorunuyr sorular tammis arkadaslar
-
@victory-carleone 06 mekan 06 vatan 06 canım ankara
-
@olursaolur Mhuyu bildiğim kadarıyla ösym hazırlıyor hocam kalite farkının sebebi bu olabilir
-
Izmir ama insallah ankarali oluruz
-
@secret vay kardeş bende Ankaralıyım ama gurbetteyim sınavdan sınava bide bayramlar düğünler
-
@luthor evet hocam ösym çıkışlı mhuy sorulari epey zor gelmişti bana da bi indiriyim çözüyüm demistim
-
@biriibfli inşallah Ankaralı olursun izmirden sonra denizin eksikliğini hissedersin ama gidip gelirsin 6-7 saat aracına atlar gider gelirsin
-
@victory-carleone
ankara'da bekliyorum..odamda bekliyorum.gündüz de balkonda bekliyordum .hep böyle bekletir miydi bu? -
@otuzyılsavaşı ama şunu söyleyim ankarada bekleyenler ve çalışanlar bizden 1-0 önde
-
@otuzyılsavaşı bikere milli kütüphaneniz var sizin
-
@victory-carleone
henüz maç bitmedi hocam ankara olsa ne olur... -
@victory-carleone insallah hocam
-
@victory-carleone adilhanı da hiç demiyorum kitap alacağım zaman ankaraya gelmeyi bekliyorum valla
-
@victory-carleone ankara candır gerisi heyecandır b’aşk’entimiz
-
Bir soru daha sorayım ama üzerime çullanmayın ya bu kurumlar vergisi mükellefi değildir dorusunun şıklarinda biri kollektif değil miydi yahu , yani kooperatif ise nasıl bir yanlış okuyup kollektif diye atlamisim ben
-
@victory-carleone
orada hiç çalışmadım hocam ki üniv.yi de burda okudum :)ben evde çalışabilirim ancak manzaraya karşı,müzik-sigara-kahve ile :)) -
@victory-carleone kök çarşısına git piliz ben 2017 yılında 2018 denemelerini almıştım o derece basılmamış kitapların pdf ine ulaşıyorlar maşallah
-
@can-mavi eminim üstad kooperatif yaziyordu.
-
Guy sınavı ile birlikte acıklanacak diye birsey duydum bir arkadastan içerden almıs haberi kesin olmamakla beraber ihtimal dahilindeymiş ..
-
o değil de yarın açıklanır diyeceğiz ama açıklanmayacak yine.