2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaslar iyi akşamlar rahatsız ediyorum güncellenmiş imece pdf lazım bana tugrul kocer sanırım bununla ilgili bi klasör paylaşmıs ama kapatmıs alamadım elinde olan varsa bana yollayabilir mi o klasörü yada güncel imece?
-
@maesteo imece de sorunun sadece cevabını kısaca kestirmiş, atmış o yüzden çöp. Ama bakın farklı kaynaklardan mesela reklam değil güncel olduğu için Alican hocanın kitabını alın, bir soruda cari hesaptan her hangi bir kalem sormuş, açıklamasında ödemeler bilançosunu tamamını 4 sayfa anlatmış. Yani sorunun cevabı 4 sayfa, tüm bilgileri içerecek şekilde. Bu sayede hem konuyu öğrenecek, hem soru tipini özümseyeceksiniz, soruda ki laf oyunlarını farklılıkları ve değişiklikleri net anlayacaksınız. Tabikide herkesin özgür seçimi bana halt yemek düşer.
-
@dguy zaten hocanın reklama ihtiyacı yok. Guy kitabını bilmiyorum ama muhasebe kitabı piyasadaki en iyisilerinden birisi hem özgün sorular hem çıkmış sorular konu anlatımı kalın geliyor kitap ama bir bakmışsınız 100 sf çoktan gitmiş. Ki hoca instagramında paylaştığı sorular da sınavlarda çıkıyor
-
Kpss den çıkan bi insana guy ile 4t denemeleri yeterli bence henüz hersey akıldayken uzerine bunlari çözmek gayet makul.cok da soğutmayın insanları imeceden falan:)
-
@can-mavi neden acaba o sınavda bütün çelişkili cevaplar doğru kabul edildi hocam oda bir muamma
-
@herhangibiri dostum "hizmet yerinden yönetim kuruluşları " olan cevapta "hizmete kurulus" yazanlar bile kabul etmişler
-
@can-mavi hizmetsel kuruluş
-
Muhasebede cevabi nazim hesap olan bi soru varmiydi yoksa baska bi sinavlami karstriyorm
-
@emredurmaz oyle bir soru yoktu bizde
-
@biriibfli kpss hocam o. orada bi cevap nazım hesaptı.
-
@biriibfli aynen vardı şimdi hatırladım
-
Ya da ben de karıştırdım acaba kpss de mi vardi
-
@olursaolur hocam imece hakikaten yetersiz kalabilir dguy için guyu bilemem özet çünkü soru tipini gösteriyor konu içeriğini değil. Ama 4t deneme gerçekten inanılmaz kasıntı ve hiç gerek yok hocam, anayasa ve idare değişikliklerini bir çıktı halinde elinize alın, adem kılıçta olur Pelikan da Alican hocanınkide yardırın. Sınavdan bir gün önce 2008 guy sorularını çözdüm, yapamadığım bilmediğim soruları işaretlerim cevabını uzun uzadıya okurum tatmin olmazsam gider farklı kaynaktan bakarım. Ne hikmetse ulan çözümlere bakma bırak boşver sen notlarına bak deyip bakmadım yanlışlarım. Halbuki 2008 sorularında otofinansman sorusunun şıkları dahi aynısı varmış, çok üzüldüm.
-
-
Paylaşılan sorular tam değil mi arkadaşlar neden eksik soru arıyorsunuz ya da hangisi aynı sorulardan
-
Arkadaşlar konuyu biraz dağıtırım istedim sonav sonuçlarının açıklanmasını hangi şehirde bekliyorsunuz?
-
@dguy evet hocam surda hemfikirim dguy icin bi tık yetersiz olabilir ama önümüzde guy var ya direkt ona endeksli dusundum ben.kpss den çıktım zaten bi bikkinlik oluyor süreyi en rasyonel nasil değerlendiririm dedim her gün 1 imece 1 4t denemesi kalan vakitte de geceye kadar notlarımla muhasebeyle meşgul olarak götürüyorum..ama hep sunu diyorum ya ne kadar zorlayabilirler dguy boyle sorulmusken.kesinlikle dguy u hafife almıyorum ama geçmiş yılların mhuy sorularına bi bakin inanın bu dguy ondan epey kolaydi
-
Ben Bursa Nilüfer
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar konuyu biraz dağıtırım istedim sonav sonuçlarının açıklanmasını hangi şehirde bekliyorsunuz?
@biriibfli @can-mavi @Dguy @hahamas @herhangibiri @ilanmılano @olursaolur @secret ve diğer yazamadığım arkadaşlar
-
@olursaolur aman hocam ne yapıyorsun ne diyorsun keserler seni burda bak kolay falan deme özellikle sınav açıklanmadan bir açıklansın hele