2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@samuelson ışık yavaş kalıyor girme hızıma hocam, telaşlanacak birşey yok.
-
@gökyeleli 25-26 ydi ama o sınav ancak o sınırda kapatırdı , ama komisyon en olmadık cevapları bile alternatif olarak kabul etmişti o sebeple 30 a çıkmıştı , yani en son kaymakamlık sınavında ki komisyon yerine başka komisyon olsaydı o sınav 25 in üzerinde imkanı yok kapanmazdı, mülakat günü arkadaslarla da konuştuk herkes aynı şeyi diyordu
-
@adnan-ötüken hayırdır kardeşim niye arıyorsun beni
-
@dguy bir bilene danışın.
-
@samuelson benimki hiç bu kadar hızlı girmemişti kardeşim öyle soyliyim:)
-
@can-mavi geçen sene 29 dogru ile giremedim 2 ay kendime gelemedim. Ne diyeyim insallah hakli cikarsiniz. Tecrübe önemli böyle sinavlari tahmin etmede
-
@emredurmaz Emre bey sinavin ne zaman aciklanacagi konusunda tahmininiz nedir
-
@minsipo yok baktım. Guy için 4 farklı kaynak var
İmece
Adem kılıç
Alican dovletov
Pelikan.
Döndürüp döndürüp aynısını sormuşlar, sormuşta sormuş, sormuşta sormuşlar rakamını değiştirmiş, şıkkını değiştirmiş, sayısınını değiştirmiş sormuşlar. Dguy da da öyleydi komisyon değişti çıkmış sorulara bakmayın, aman dguy guydan farklı olur diyenler şimdi guya çalışırken o soruları veya benzerlerini görünce üzülüyorlar mı acaba merak ediyorum. -
@dguy geçen sene öyle olmadı hocam imece ağırlıklı olanlar patladı genelde
-
@dguy tamam 74 ile kapatmaz 85 ile kapatır. Oldu mu şimdi ? Nedir bu ya. Bir fikir paylaştık sadece. Ayrıca imece falan geçen sene kapattı.
-
@minsipo patladı olacak*
-
@hashus listede dedigin soru var dosttum diğer sorular halen meçhul düşünmeye devam
-
@kuşçubaşıeşref 20 30 tane görünce sanki hepsi imeceden gelmiş gibi sanılıyor ama değil onalrı herkes yapıyor seni öne atacak sorular için iyi konu bilmen gerek geçen sene de öyleydi.
-
@minsipo kesinlikle geçen sene imece çalışanlar zor durumda kaldı ( imece faydasız demiyorum sadece ona yönelmek hata ve risk )
-
@toranj şu an kafamda sınavlar var ironi anlayamıyorum yanlış mı anladım
-
@minsipo sinirlenme sakin ol güzel kardeşim birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok biliyorum çok gerginsin anlayışla karşılıyorum o yüzden. Ben sana 85 le kapatır dediğimi iletimde bakıyorum demişmiyim diye, göremiyorum. 85 le kapatırsa tası tarağı toplayıp köyümüze göçelim bize ekmek çıkmaz, ama olanı inkar etmenin luzmü yok 73 dediğine kendin gerçekten inanıyormusun, eğer inanıyorsan saygı duyarım.
-
@maesteo aynen kardeşim sadece imece çalışın yeter diyip insanlar yanlış yönlendirme oluyor
-
Hatırlanmayan ve bulunamayan soru verimlilik oranı ve cevabı da 4/9 olabilir mi?
-
@kuşçubaşıeşref Kesinlikle sana katılıyorum kardeşim sadece imece çok yanlış .
-
@emredurmaz dosttum inan hiç bir şey çağrıştırmadi ama olabilir çünkü listede görmedim böyle bir soru