2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ultras06, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Guy sınavıyla alakasi yoktur.benim de aldigim duyum başkana Olur'a sunma kısmında bi bekleme varmiş. Muhtemen bugunku toplantiyla alakali bi yoğunluktan ilgilenilmedi.
En mantıklı açıklama bu. Her şey hazırdır ama Başkan şu toplantı için Bakanlıktaysa Olur'u imzalayamıyordur, "bugün açıklanmayacak gibi" deme sebepleri de Başkan'ın Bakanlıktan dönüp dönmeyeceği belli olmadığındandır. Bayılıyorum ya şu bekleme süreçlerinde senaryolar oluşturmaya, çeşit çeşit bol bol.
-
arkadaşlar çok fazla yazmak istemiyorum ama bir de şöyle düşünün; Gib olağan bir süreçten geçmiyor, Başkanımız Adnan üstad vefat etti, yerine henüz kimse atanmadı, Bakanımız da değişti..üstadlar çok yoğun çalışıyorlar, mevzuat çalışmaları, toplantılar, inanın gecelere kadar Başkanlıktalar, bizzat kendi üstadım gece 11,12 gibi imzalıyor sistemden gönderdiğimiz dosyaları..bir de üstüne guy soruları telaşı çıktı..ekimde yeterliliğe girecek bir guy promosyonu var, onların sınav telaşı çıktı..biraz sabır ve anlayış, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
Arayalim arkadaslar es dosta soyleyin onlarda arasin yeter artik açıklasınlar bu nedir baski her zaman sonuc verir arayalim bikmayalim
-
Bende aradım sonunda hunim başımda
Bize gelen bir bilgi Yok ama bugün açıklanması zor görünüyor dedi.
Bende peki ne zaman açıklanır hafta sonu açıklanır mı pazartesine mi kalır dedim.
Onu bende bilmiyorum ama bugün açıklanmaz diyebilirim dedi .Baştan savmak mı yoksa doğru mu söylüyorlar acaba .
-
@george bu aralar baskı deyince aklıma sadece dolar geliyor baskı ters tepti
-
Bana gecen yıl bugun açıklanmaz dedikten 5 dk sonra acıkladı sınav. Aramaya devam
-
Bir daha arayıp sakın bugün açıklanmaz deme inanırım diyip kapatmak istiyorum.
-
@yorgunsavaşçı benim aradığımdada komisyon guy la uğraşıyor dedi saçma geldi sanki cevapları optik okuyucud değilde eski ilk okul yıllarımızdaki gibi elle okuyorlar bu aradıklarımızın hiç bişiyden haberi yok ben kendime kızıyorum şu kurumda 5 yıldır çalışıyorum gib binasında bir tane tanıdığım yok
-
Biraz sitemde edelim aradığımızda iyi bugün açıklanmayacak gün bari versinler çıkmaz ayın son çarşambasına kadar deyip geçiştirmesinler sorulara itiraz varsa şu gün çözümler şu arada açıklanır desinler bu kadar zor olmamalı.
Bir kaç tane işgüzar yüzünden çoğunluk bekletilmemeli yazık günah artık... -
@victory-carleone kardesim komisyon cumaya gitti donmediler daha demediklerine dua et
-
@narca ne zaman açıklanır?
-
ben de aradım ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz dediler
-
@lion doğru diyosun ama keşke cumaya gitmiş olsalar gelir imzalarlar saçma sapan kişiler çıkıyor daha nerede olduklarını bilmiyorlar senin bişiyden haberin yok ise benim bereden haberim olacak orada goy goy yapıyorlar gelsin çaylar gitsin kahveler bide biz arayınca üfleyip püflüyolar
-
@gannicus bu dooru mu :DD
-
gençler salın ya pubg oynayalım
-
@nopainnogain one
-
@victory-carleone bencede bişey bilmiyorlar ama olumsuz konuştukça cırlayasım geliyor yüzlerine
Allah ım nolur bitsin bu işkence bugün ya.. -
@yorgunsavaşçı inşallah hocam bugün bitsin ya
-
@yorgunsavaşçı artık bunaldık
-
@victory-carleone bunalmak ne kelime benim gibi bi insan inme inmeden bu zamana kadar beklediyse bu mucize o kadar tahamülsüzüm.
Birde işin bir imzaya kaldığını duyunca delleniyorum.