2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@narca kapatacağı puanla ilgili öngörünüz yada duyumunuz var mı 80 altına düşer mi ?
-
@narca buna cok katılıyorum işte hocam. Tek sınav dguy değil olda süper olur tabi ama ne yazık ki çoğumuz olamıycak guydan da olmak büyük koyar.
Sence bugün açıklanma ihtimali var mı ? -
Gece yarısı sonuçlar açıklandığında başkanı yatağında kaldırıp imzaya mı davet ediyorlardi sanki....başkanin olurunu bekleme sebebi bana mantıklı gelmiyor ..başka bir sebep varsa vardır
-
bugün mesai bitimine açıklanır
at fava bekle -
@kortex hissiyat mı duyum mu
-
Puanlarla ilgili duyumum yok ama şahsi kanaatim 80 in altına düşeceği yönünde..bugün açıklanacağını da tahmin etmiyorum maalesef..
-
@narca, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Puanlarla ilgili duyumum yok ama şahsi kanaatim 80 in altına düşeceği yönünde..bugün açıklanacağını da tahmin etmiyorum maalesef..
guy dan önce açıklanır mı?
-
@narca Eyvallah hocam.
-
@hahamas hamas hocam takibi bıraktın mı?
-
@kortex lütfen duyum oldugunu soyle
-
@kaderik16, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex hissiyat mı duyum mu
ne duyumu hocam işsiz güçsüz oturuyorum, kurum içinde çalışan adam bilmiyor biz nerden duyalım
-
Bari biri kapatma puanini duysa ona gore hic beklemem valla
-
Bu işkence ne zaman bitecek acaba
-
Haftabasinda arayanlara cumaya kadar açıklanır diyolardi cuma da bitti sayılır . Haftasonu hiç olmaZ pazartesiyi bekleriz öylece.İyice kısır döngü oldu.Bekle bekle bekle
-
@kpss-a-bağımlısı Sonra salı derler çarşamba derler.Derler derler
-
Dolar 6.27 mi tekrar?
-
@kpss-a-bağımlısı hocam bunda bir iş var.Gib hiç bu kadar uzatmazdi
-
Keyfiyetten başka açıklaması yok
-
@zenginmemur aynen 6.30 oldu.bakan konustukca artiyo
-
@james-buchanan hocam bu iş olmaz artık bence. guy sınavından önce açıklanmaz. açıklansa açıklanırdı şu zamana kadar belli ki bir program uyguluyorlar. benim düşüncem böyle. inşallah yanılırım. baskıyla açıklayacaklarını sanmıyorum. sgk da millet aylarca bağrınıp durdu da ne oldu. umursamıyorlar iibfleri. öğretmenlere böyle bir şey yapamazlar mesela.