2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@beveridge-eğrisi tebrikler
-
Tebrikler ikramiye kazandiniz
-
@reagan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@alika28 açın 2017 deki kaymakamlık sınav tartışmalarına bakın.. aynı tartışmalar günlerce sürmüş.. açıklanmadıkça doğruluğundan Zerre şüphe edilmeyen sorular tartışılmaya başlanmış doğru sayıları azaldıkça millet düşük kapatacağına kendini ve milleti inandırmaya çalışmış..sonuç ise şöyle oldu 73 ile kapatacak denilen sınav 79.5 ile kapattı.. beyhude tartışmalar bunlar küçücüğün isteği Rızası v.s orda istenen cevap 15 yaşın doldurulması olacak.. kelime oyunu yapacaklarını zannetmem..sınava gelince 80 altına hiçbir şekilde ümitlenmeyelim derim. Sınavda 70 soru basitti.. geçen yıl ki guy sınavı samimiyetle söylüyorum bu sınavdan çok daha zordu istanbul 76 ile kapadı ve İstanbul en düşük kapayan ildi
-
@reagan sorular ortada kardesim neyden bahsediyorsun daha basitmis bu sinav tuzak sorularla doluydu geçen sene ki sinavda böyle tuzak sorular kelime oyunları var mıydı?
-
79 a dahi de mi inmez? O kadar mi kolaydi bu sinav sadece ben mi yapamadm anlamiyorum:(
-
Geçen yılki guy soruları aslında zor değildi imece kaynaklı çalışanlar adına kötü oldu açıkçası buna üzülmedim çünkü imece sorularıni ezberleyip mülakata kalmak hiç adil değil şahsen imeceye göz atmstm bi kere kpss odaklı calstm 92 almstm . Ancak dguy ise daha kolay görünümlü eleyip dikkat isteyen bu sınav oldu bence dguy bence düşük kapatacak gbi tabi bilemiyorum tersi de olablir gib değerlemesi ile
-
@atanamayan Sallıyor itibar etmeyin.
-
@mami1616 hocam yine moral bozmak icin yapıyolar eminim.Sence kolaysa bu sinav niye buralaeda takiliyosun.Onlarda biliyoki buralrada soru tartisianlar dogrusu kriyik olanlar.Gelmis yok 84 yaptim vmy calistim sadece falan diye moral bozuyolar
-
@beveridge-eğrisi = açık iş&işsizlik arasındaki ilişkiyi mi inceler
-
@i̇lanbekleyenbiri yes
-
@aroma 2017 kiss puanınız kaç hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri 88 hocam.
-
@mami1616 hocam sallamiyosada iyiniyetli degil.Burda insanlar niye tartusiyo belki bir sorum daha dogru olur diye.Gecen yil bnde girdim guy sınavinda muhasebe guya gore cok dusurucuydu.Hele bir tane soru var sta sorusu sayfalarca tarisildi.Sonra istiraklar sorusu ozun onceligi baktim oyle herkitapta yazmaz ozun onceligi diye.
-
Geçen yıl guya ben de girdim ve kesinlikle dguy daha zordu. Çünkü guyda akıl oyunu yapılan tuzak sorular yoktu ama dguyda en iyi yapan adamların 13-14 yanlışları var.
-
@vlkrt bncede özeti bu tuzak soru cok vardi.Basitlerde yanlıs yapilinca dogru sayilari dustu epey.Bakalim artik 80-85 arasindaki yığilma belirleyici olcak
-
@aroma kaç yanlışın var hocam
-
@vlkrt En iyi yapan 13-14 yanlışı var diyorsunuz benim anketlerde gördüğüm sınava girenlerin % 4'ünün 90 üzeri doğru yaptığı; buda en az 100 kişinin 90 ve üzeri doğru yaptığını gösterir. Siz neye dayanarak bu tespiti yaptınız?
-
@zenginmemur hocam moralinizin neden bozuluyor anlamadim. Asil bizim moralimizin bozulmasi lazim neden imeceye bakmadik diye.
-
@zenginmemur Insanları gerecek sekilde yorum yapıyor . Yani sınavda çok kolay sorular vaŕdı ama tuzak sorularda çok fazlaydı . Ayrıca geçen sene ki guy ile nasıl kıyaslayabiliyor anlamış degilim
-
Arkadaşlar amacım kimseyi trollemek falan değil.. ben iki sınavada girdim girmeyen birinin yorum yapması saçma olur zaten.. 70 kuralını sormuşlardı geçen yıl sınavdan 2 saat sonra haberimiz olmuştu.. KPSS’de 40 soruda 8 yanlış yapan ben o sınavda 24 de 18 yapmıştım atmıyorum KPSS’nin üzerinde onlarca sorusu vardı. Bu sınavda 1 yıl çok özverili KPSS çalışan biri 70 soruyu kalem oynatmadan yarım saatte bitirir demogoji yapmıyorum bunu onlarca arkadaşta böyle söyledi..kalan 15 soru orta zorlukta.. son 15 soru zor bile denmez sadece alışık olunmayan sorulardı.. kendi yorumum ve çevremden duyduklarım bu şekilde.. sınav açıklanırda 76 lar 77 lerle kapanırsa özür dileyecem herkesten ama imkanı yok böyle birşeyin.. kamuda guy olup KPSS puanı çok iyi olan onlarca kişi girdi sınava.. buralarda takılmıyorlar..ne demek istediğimi açıklanınca anlayacaksınız.