2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Hemen aciklasalar bir iki gun icinde. Yoksa bayramimiz zehir olacak:)
-
@moonlight 84 var hocam
-
Malesef hocam hatırlamıyorum :)@geliruzmani
-
Arkadaşlar biliyorum artık baydı ama aklıma takıldı. Bu hisse senedi ihraç pirimleri sorusunun şıklarında menkul kıymet ihraç farkı vardı. Bir de sadece hisse senetleri varmıydı ?
-
@hahamas öyle demeseysin iyiydi hocam benimde 83 var
-
@hahamas gelirmi sence bro 82-83 e. Bende o civar bekliyorum.
-
@manu1905 bilmiyorum hocam 83-85 aralığında kapatacağını düşünüyorum.
-
@hahamas benim içimdende 81-82 geçiyo.r bakalım.
-
4 tane guy sınavına girdim . Dedikleri gidi gece açıklanan da gördüm. Haftasonu açıklanan da. Ama son 1 2 senedir daha normal zamanlarda açıklanıyor sanki o yüzden haftaiçi açıklanır diye düşünüyorum.
-
@nisan 4 guy a girmiş biri olarak sizce taban puanı kaç olur. Sınavın zorluğunu ve 3000 kişiden 600 küsur kişinin mülakata kalacağını hesaba katarak
-
@furken ben badem sevmiyorum ki
-
@alperen-turkuaz hocam ben 4 guy sınavını da kazandım çok şükür. Ama şu an 600 kişi için tek sıralama yapılacak guy da il bazında neticede. Kimine göre sınav kolaymış kimine göre kendini belli etmeyen zor bir sınav. Lâkin tek bildiğim gelir idaresi zor sınav yapmaz sadece sazan gibi atlayıp dusecegimiz sorularla eler genelde şu forumda o kadar sorular tartıştık ki hangisi doğru hangisi yanlış onu da saymayı bıraktım. Beynime girdim çıktım ve bitti fikrini aşılayarak kendimi beklemeye aldım.
-
@furken, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu zamana kadar en yuksek kapatan guy galiba 2014 kasimdi. 80 85 arasi kapanmisti diye hatirliyorum. Bu sinavla kiyasladigimiz zaman net bi sekilde kolay bi sinavdi. Dguy 80 veya ustuyle kapatamaz. Kapatirsa burdaki herkese magnum ismarlarim. Bademli
arkadaşlar kurum sınavını kazanırsam forumdaki herkese petito alıcam 25 kuruşluk olandan. (fakirim)
-
@hahamas biz de fakiriz zenginin burda ne isi var
-
Hiç açıklanmayacak mı acaba?
-
@hahamas ee yok mu baska 85 ustu bekleyen arkadasin onlari da cagirsaydin
-
80 küsür aldım diyen arkadaşlar yapılan ankete katılıp oy kullandınız mı?
-
Bendeki sinir krizleri bitti hissizlik başladı , ve aşırı merak içindeyim niye açıklanmıyor bu komisyonun başına bir şey mi geldi arkadaş
-
@furken magnum 4.5 olmuş hocam şimdi baktım. en son yediğimde 2 liraydı galiba
-
@bydaler anket linki varsa paylaşırmısınız