2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@umut-1-m soruları tartıştık hocam ciddi sayıda yanlışları var yoksa inanmam direk dese yazmazdım da.
-
Arkadaslar 82 83 ile telastayim demek bence biraz show ya da tirsaklik. Net 83 diyebilseydim tatile giderdim ama ne garip ki benim puan 79 da gelebilir 84 de gelebilir
Ek olarak Velev ki 84 ile kapadı herkesten Özür dileyecegim de yok öyle bir şey. 78 79 hadi max 80 kapanış olur.
-
@hahamas Hocam ne 85 i ben 99 dan aşagıya inecegine ihtimal vermiyorum . Insanlara umit vermeyin 99 la kapatır hatta 99 da riskli bence.
-
@zenginmemur 360 kisi
-
79 diyorum
-
@eliff 300 kişilik anketten mi belli
-
@mami1616 Arkadaşlar şimdi beni linç etmeyin ironi yaptım
-
@sword00 dostum 3000 kişiden bahsediyoruz bunlardan 600 kişi mülakata kalacak hadi giren sayısı 2800 olsun mülakata da 650 kalsın yüzde 25 bile değil. Yani her beş kişiden dördü üzülecek. Ben 77-78 olur diye ümit ediyordum ama biraz yersiz bir düşünce olmaya başladı benim için. Zordu ama 80’nin altına düşer mi artık kestiremiyorum. İnşallah düşer ama biraz zor. Guy gibi il bazında olmadığı için yüksek kapatması biraz daha muhtemel oldu benim için. Tek umudum geçen sene guy olan, sgk denetmenliğini kazanıp kalemi kitabı bırakıp sıfır ya da çok az çalışmayla sınava girecekler olur ama geçen sene alım az olduğu için adayların çoğu hazırlardı sınava kpss ile de çok zaman farkı yoktu bilgiler tazeydi. İnşallah düşer ama bu yazdıklarımı düşününce pek olası değil. Bakalım her şeyin hayırlısı Allah’tan.
-
Bu arada biraz da ben ortalığı karistirayim
Stak sta sorusuna 370000 mu ne stak borçlu demiştim bu yanlış değil mi kesin olarak ?
-
Anketler bence hic bisey ifade etmiyor. 100 sorunun 30u risk yaratabilecek sorulardi. Diger guylarla kiyaslarsaniz en zor gib sinavinin bu sinav oldugu cok acik. 77 78 79 umudunu kesinlikle kaybetmesin bence. Burdaki tiplere bakarsak 95le falan kapatir. Sanki biz farkli sinava girdik.
-
bence 110 - 120 ile kapatır gibi geliyor . fazla ümitlenmeyin
-
@iibfli_keynes benim 109 netim var kanka ben umutluyum yine de
-
@furken boşuna ümitlenme kardeşim hayal sennkisi
-
@furken aynen hocam hâlâ anketlere takılıyoruz.guy il puanları aciklanmadan önce anket yaptılar ankara 81.5 çıktı 74 küsürle kapattı
-
@alika28 elbette 75,76 kapamayacak sadece 85,84, 83 le kapar demek çok abartı.max 80-81 olur bence o bile yüksek de neyse:)
-
@ceks74 ben de öyle yaptm yanlış saydim onu
-
@eneskcr bu anketlere de oy verenler ayni adamlar. Bi de sunu farkettim burda 77 78 konusulurken biri cikiyo diyoki ben 85le kapatir diye dusunuyorum hemen toplaniyolar 85ciler pusuda bekliyolar biri yazsin da biz de hemen yazalim der gibi. illaki 99 yapan da cikacak ama herkes sinavin zorlugundan bi cok sorudan sikayetciyken 80 ustu kapanacak diyenler beni sasirtiyor.
-
Güncelleme.
Başindan beri objektif kistaslari dusunmeden 77 olarak tahmin yurutuyorum. Ancak bu sinavi guy ile kiyaslamak dogru sonuc vermeyecektir. Guy il bazinda rekabeti esas alan bir sınav o yuzden dguy bir tık uzerinde kapatacak diye düşünüyorum. Buna sebep:
-Yogun olarak cozmeye basladigim guy sorularinda daha zor sinavlara denk gelmiş olmam. (Her ne kadar guyla kiyaslamak dogru olmasa da iddialara yanit olarak yazdim)
-Yapilan anketin spekulasyon amaci olmadigindan dogruya yakın oldugunu dusunmem.
-90 dan başlayarak her puana 50 den 100 kişiye kadar basari saglayan aday yazdigimizda taş çatlasa 82 ye düşmesi.
Yanılma payını da dikkate alırsak üzülerek söylüyorum en düşük 81 i görebilecek gibi arkadaşlar. Umarım ben yanılırım. -
Su iki soru cok krtik.Birincisi Dissalik sorusu o soruda yanlısi soruyordu buna eminim.İkinciside Şta sorusu ya 35000 yada 28000 ikisinden kesin biri.Diger sorular zaten bana göre tartısmasız.
-
Dıssalik sorusunda iptal olur diyen cok