2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Artık açıklansada bu gerginlik bitse kazanan sevinse kaybeden üzülüp planını yapsa saçma sapan bir durumdayız
-
@can-mavi doğrudur yanlıştır bilemem ama burda da söylenen o ...
-
@victory-carleone hep asıl sorumluyu unutup başkaları ile tartışıyoruz. İnşallah bir an önce açıklanır da burada insanların birbirini kırmasının önüne geçilmiş olur.
-
Mesai bitmeden arayan oldu mu ?
-
@voice Nerede, ne söyleniyor.
-
Arkadaşlar zaten yeterince gergin bir süreçten geçiyoruz. Birbirimize karşı daha hoşgörülü, daha ılımlı olursak süreci daha iyi atlatacağımızı düşünüyorum.
-
Bugunde bitti belki gece aciklanir artik
-
Paydos düdüğü çalındı bu saatten sonra beklemek boşuna
-
@agor inşallah
-
Yordun bizi dguy,burada bile birbirimize girdik ne guzel paylasimlar yapiliyordu azicik daha nazik olsak,hem arkadaslar sonradan bircok soruyu yanlis mi hatirliyorum diye donusler yaptiniz degil sakin olun siz o sorulari sinavda anlayip inanin ki cozdunuz su an bu surec ve zihniniz yoruyor sizi insallah bugun son gun olur
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Paydos düdüğü çalındı bu saatten sonra beklemek boşuna
Dostum paydaş düdüğü ile alakası yok , her bakanlıkta bilgi işlem 24 saat çalışır , bu sebeple gece 2 de 3 te bile duyuru sonuç yayinlanabiliyi, eğer ki bugün komisyon vs işlemlerini bitirip açıklanması için bilgi işleme verdiyse açıklanır
-
@can-mavi Ben umut paydosu verdim hocam yoksa biliyorum saban üçte bile açıklarlar
-
Dün yazmıştım Yine yazıyorum yakın bir tarih beklemeyin derse devam edin.
-
@cag317 bu kadar emin nasil soylediginjzi aciklarsaniz arkadaslarda bende aydinlanirim
-
Üstad NFK sanki DGUY için yazmış bu efsane şiiri;
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar? -
@cag317 Usta sen şu her şeye bilen kaynagini soylemeyen esnaf abi misin ya
-
@alika28 başlıkda beklenen
-
Çaycıya sorardık eskiden ah ah. O herşeyi söylerdii. Eskiden herşey ne stressizdi arkadaş.
-
@duyguuu37 sadece açıklanmayacağını düşünüyor ne de olsa açıklanmayacak demek daha kolay açıklanınca herkes onu unutur zaten
-
@maxmin peki öyle diyorsan