2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@obra Açıklanmış olsa 5 değil 50 sayfa gider
-
Arkadaslar guy imece ve guy denemeleri cozup dguy da 80 civarı yapan var mı?
-
@olursaolur Hiç bakmadım onlara bir sorun olmazsa seksen üstü bekliyorum
-
@olursaolur olabilir çünkü bir çok zor soru diye nitelendirebilecgimiz sorular guy da ya cıkmış yada şıklarin benzer olduu sorular şahsen benim yapamadigim sorular guyda çıkmış sorular
-
Kazak türküsü mü? Bence dguy sonuçlarını beklemekten sıkılanlar başlığı açın arkadaşlar. Arada girip bakıyorum 10 sayfa ileti.. Türküler, linkler, kısır da getirem mi?
-
@no33 Rakı getir sek olsun
-
@no33 bu linkle şarkı paylaşma olayı fazla uzadı. ne yani topu topu insanlar 1 max 2 sayfa paylaşım yapmış. evet belki yeri değil ama tolere edilebilir. kalan 400 sayfadan random birine tıkladığınızda önünüze gelen yok şunla kapatır yok pozitif sosyal fayda doğru şu yanlış gibi 10 milyon kez tartışılan sorular sizin içinizde sınav açıklandı diye heyecan yaratmıyor da 1 sayfa şarkı paylaşımı oldu diye neymiş herkes sınav sonucu açıklandı sanmış kısır da getirelim miymiş.
geçiniz efendim geçiniz. size bütün gün soru tartışmalarını okumak müstehak.
-
@ceks74 dedin ve sınavın iyi gectigi icin kafan rahat belirtileri
-
@zenginmemur yok hocam kafa rahat değil ama gelmezse ben şimdi ne yapacağım kahroldum modunda değilim. gelirse gelir gelmezse 1 2 gün de üzülüp yeni sınavlara girerim. yoksa 78 82 arası bir puan bekliyorum ki konuşulanlara göre kritik sayılır.
-
Arkadaşlar benim de gib dikmende iyi birimlerde çalışan arkadaşlarım var bir tanesi ile bugün konuştuk söylediği aynen şu "bir ton goy goy dönüyor oğlum, kimsenin bir şey bildiği yok." demem o ki şu @narca isimli arkadaşa güvenin. herkes bir şey der de komisyondan birileri kalkıp her an açıklanabilir diyorsa her an açıklanabilir.
-
@zenginmemur bir 80 üstü bir 80 altı
-
@ceks74 tolere etmek zorunda değilim. Burası kimsenin tapulu malı değil. Canınız istediginiz gibi konuşup eleştirilince saldıramazsınız. Başlığın adı üstünde soru tartışılacak tabi ki kazak türküsü değil. Üslübunuza dikkat edin. Gerçi bu üsluba laf anlatmak baştan yanlış.
-
2 şarkı paylaşıldı altı üstü. Olay çıkarmaya yer arıyorsunuz. Gerginlikten besleniyorsunuz resmen.
-
Ben bu başlıklarda söylemekten bıkmayacağım, siz duymaktan sıkılabilirsiniz fakat lütfen biraz anlayış, biraz hoşgörü, biraz empati. Evet iş kaygısı, maddi sıkıntılar, dolar, bireysel dertler vs bir sürü şey canınızı sıkabilir, hayatınızı zindan edebilir, başkaları sizin çektiğiniz acıyı anlayamayabilir ama lütfen bunlardan tartışarak, kızarak kurtulabileceğinizi düşünmeyin. İki şarkı paylaşılır geçer gider, şarkı paylaşmazsınız olur biter. Buradaki forum üyeleri, forumdaşlar akıllı insanlar, bilgili, görgülü insanlar diye mutlu oluyoruz, lütfen kendinize yakışmayacak şeyler yapmayın arkadaşlar. Sinirlendiğiniz anlarda iki dakika kafanızı bir yere yaslayın ve düşünün, bu tepki bana ne kazandırır.
-
@no33 üslubum bence gayet yerinde. saygıda da bir kusur etmemişim tekrar baktım ki hep dikkat ederim. sizin iğneleyici bir şekilde kısır da getirelim mi gibi saçma salak ifadeleriniz mükemmel bir üslup oluyor da benim yaptığım eleştiri sert olunca bozuk üslup mu oluyor yani ?? ahahah yani eğer konu üslupsa az önce de bana laf attınız '' bu üsluba laf anlatmak baştan yanlış'' bak bak lafa bak yani uyuz olmamak elde değil ki ben hiç böyle bir şey ima etmemiştim sizin için ama madem başlattınız son kez bende yazayım bu sefer gerçekten üslubum biraz bozuk olmuş olsun.
siz ve sizin gibi 0 tolere kaba görgüsüz insanlar yüzünden insanların yüzünde memur deyince bir ekşime oluyor ki haklılar şurada 1 sayfa yazıyı tolere edemeyen biri halkın soracağı bir soruya ne tepki verir kim bilir. valla bu sözlerimden sonra istediğinizi deyin ama asıl sizin gibi biri ile ben muhattap olamam bundan sonra arkamdan küfür de etseniz cevap vermeyeceğim.
ek olarak üslubu 1 tık daha bozarak şunu da ekleyeyim kazak türküsü gerçekten çok güzel ve anlattığım hikaye de çok değerlidir tarihsever insanlardan belki okumaya tenezzül edip bir iki genelkültür edinirsiniz. kendinize iyi bakın hayatta başarılar ama bu tavırla mutluluklar dileyemeyeceğim çünkü öyle olacağınızı da pek sanmıyorum.
-
@futureguy her an aciklanabilir denildikten sonra 15 sarki linki paylasilmis. Bende rahatsiz oldum bu durumdan. Sarki paylasilacak an degildi. Insanlar merakla buraya bakiyor.
-
@beveridge-eğrisi Evet açıklandı sen kaçırdın hatta
-
hocam bi gelişme var mı @narca
-
Salak saçma kaba görgüsüz kelimelerine forum yoneticileri gerekli cevabı verecektir ben bir kadın olarak hakaret etmeyeceğim ve muhattap almayacağım. Burada tüm gün belirli kişiler konuşup duruyor. Sadece bir konuda değil bir çok konuda geyik yapılıyor. Bir sey söyleyince de bir sürü hakaret, gerginiz vs. Sanki bir tek bunlar sınav sonucu bekliyor, bir tek bunlar gergin inanılır gibi değil.
-
@warneverchance buradaki mizah seviyesine de hayranım.