2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Top sınav mudurlugundeyse okuma sureci baslicak sanirim.sonra personel daire baskanina sunulur o onayi verir ordan bilgi islemden site araciligiyla duyurulur.ama her an aciklanabilir cumlesinden hersey hallolmuş anlami cıkiyo
-
@cag317 kacla kapatmis onu da soyle bari bu kadarini biliyosan onu da bilirsin
-
@cag317 hocam gerekçe gösterilmeden verilen bilgilere itibar etmiyoruz ..uzun süre açıklanmayacak diyorsan altını doldurulmalısın .. bizler dersimizi çalışıyoruz zaten cumartesi günü sınav.. dediğim gibi gerekçe göstermeden verdiğin bilgi -hakikat bile olsa- yok hükmünde oluyor.
-
@g-uzmanı gumusdere .Yani gib ek hizmet binası
-
En iyisi guyla birlikte aciklansin
-
@moonlight tamam sen bilirsin kardeşim
-
@cag317 dostum ortaya bir veri koyuyorsan sebeplerini de izah etmek bu derece zor olmamalı. Kaynak vermek istemiyorsan verme ama uzun süre açıklanmayacak diye net konuşup bu netliğin nedenini iki cümle ile açıklamak zor mu?
-
@ultras06 O duyum bile gerçek mi bilmiyoruz ki yalan söyliyor demiyorum ama yanlış olabilir
-
Eğer guyu bayram sonrasına bırakırlarsa sen seyret o zaman filmi. Ben onda o gece açıklanır düşüncesindeyim en azından bunun kadar uzamaz. Yani umarım
-
Bıktım şu açıklanmayacak beklemeyin diyenlerden tamam kardeşim beklemeyelimde sebep soruyor millet kaynak soruyor ..
Böyle hiç bi açıklama yapmadan ben diyeceğimi dedim siz bilirsiniz gibi konusunda havalı olduğunuzu fln mı zannediyorsunuz ?Biraz vicdanınız varsa umutla bekleyen insanlara kaynağını söyle herkes dersine baksın.
-
arkadaşlar sonuçlar yüzde yüz hazır olsa bile kimsenin imza atma zorunlulugu yok .Hazırsa neden açıklamıyor diyorsunuz ama biz yeterlilikte ne kadar bekledik .bi dediler ayın 15 ini bekliyorlar hani maaş vermemek için .neyse dedik bekledik ayın 15 ı geçti .sonra bekledik bekledik .yıl atladı .2018 e girdik .ondan belli bi süre sonra açıkladılar .inanın ben de çok istiyorum ogrenmeyı .ama beklemek size fayda sağlamaz .elbet açıklanır .dersinize bakın .belki sonuçlar bayramdan 1 hafta sonra açıklanacak .var mı garantisi .biz ne söylersek soyleyim kesin değil .biz de 2.3.ağızdan öğreniyoruz .
-
@alika28 Süreler sürekli uzuyor geçen sene 4 günde açıklandı bu sene bayram sonrası anca
-
@voice, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar sonuçlar yüzde yüz hazır olsa bile kimsenin imza atma zorunlulugu yok .Hazırsa neden açıklamıyor diyorsunuz ama biz yeterlilikte ne kadar bekledik .bi dediler ayın 15 ini bekliyorlar hani maaş vermemek için .neyse dedik bekledik ayın 15 ı geçti .sonra bekledik bekledik .yıl atladı .2018 e girdik .ondan belli bi süre sonra açıkladılar .inanın ben de çok istiyorum ogrenmeyı .ama beklemek size fayda sağlamaz .elbet açıklanır .dersinize bakın .belki sonuçlar bayramdan 1 hafta sonra açıklanacak .var mı garantisi .biz ne söylersek soyleyim kesin değil .biz de 2.3.ağızdan öğreniyoruz .
-
İki bayram arası sonuçları açıklamak günah o yüzden açıklamıyorlar
-
Bence cumadan önce açıklanmaz,bayramdan sonraya kalma ihtimali de olabilir bu yüzden. inşallah yanılırım.
-
@shanks Bayram sonrası mı ?
-
@mami1616 Bana öyle geliyor ne yazık ki
-
Bence de bu hafta aciklanir
-
@ultras06 okunacak plan optikler mı...bence onlar çoktan okunmuştur
-
77 +1 -1 ile de kapatır