2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur bunu diyecektim ama linç yemekten korktum yazamamıştım
-
arkadaşlar kitapcık da hata varsa tek tek incelemesine gerek yok ki. bir kitapcıkta bile soru hatalı olsun , o soru iptal olur zaten. hangisi doğrudur yazana ona göre , hangisi yanlıştır yazana ona göre değerlendirmezler soruyu. ayrıca mali tevzin sorusunu bende hangisi doğrudur diye yaptım yani öyle okudum ama , kitapçıkların bir kısmının yanlış bir kısmının doğru basılmış olması çok saçma geliyor bana öyle bişey varsa
-
@umut-1-m her sey olabilir artik bu saatten sonra.
-
Her sey yolundaysa niye acıklanmiyor bu sınav?
-
@gannicus tektekten kastım örneğin ben b grubuydum doğrudur şekilde okudum başka bir arkadaşım oda b grubuydu yanlıştır olarak okumuş. Çok garip ama gerçek
-
Acıklanmadikca daha neler kafamızda üretecegiz belkide
-
Acaba soruda bizim okuduğumuz gibi doğruyu soruyor olup ta diğer arkadaş lar şık larin üçünün doğru birinin yanlış olduğunu görüp yanlış olanı işaretle yip geçmiş olabilirler mi. ??
-
@gannicus mali tevzinde ben de en başta acele ile doğrudur okudum. İkinci ve üçüncü tekrarlarda yanlıştır olduğunu gördüm.
-
@safiTÜRK69 dostum bir tahminin var mı acıklanmasıyla ilgili
-
ben de hazinenin işlevi değildir şeklinde okumuştum.sonradan düşündüm cümlenin yüklemini görmeden şık odaklı cevaplamaya çalışmışım .diğerleri benzer bana sırıtan paranın değerini korumak olan şıktı atladım ona. sorunun öznesiyle beraber şıklara atlıyoruz aceleden.
-
@eliff dediğim gibi o soruyu kesinlikle pozitif dışsallıkla alakalı yanlış cvp olduğu için a şıkkı olcaktı, ben b yaptım ama bana b yi sormuyodu tabiki b de yanlış of kafalar yandı artık açıklansa insanlar rahat etse
-
Benim aklıma başka bişe gelmiyor. Herşey yolunda olsaydı bu kadar sürmez geçen hafta açıklanırdı. Bir sorunun oldugu bariz belli. Tahminim birden fazla soru iptal olacagı.
-
@umut-1-m bence de çok tuhaf
-
Ben b grubuydum ve hangisi yanlış diyordu mali tevzin
-
@endi doğrudur hocam ben iddia etmiyorum , yanlış saydım o soruyu zaten
-
@umut-1-m hocam bir soru iptali bu kadar uzar mı yav ? Bakandan onay mı bekliyorlar ? Başka bir durum var bence.
-
En mantıklı nedeni açıklıyorum gençler hazırmısınız. Optik okucuyu bozulmuştur kesin
-
@thorstein-veblen inşallah sonuçla birlikte detaylı bi açıklama yapılır.
-
@endi bnde başta doğru okudum sandım bu nasıl bi soru dedim cevabı bulamadım sonra tekrar okuyunca yanlısı sorduğun gördüm b kitapcigiydi a şıkkıni işaretleri geçtim
-
Mali tevzin sorusunda yanlışı sorduğunu 3.kez döndüğümde farkettim. Şıklardan dolayı insan doğruyu sorduğunu düşünüyor.