2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hahamas hocam ben de kütüphandeyim ama forumdan çıkamıyorum
-
@umut-1-m dediginiz gibi bir şey varsa teker teker kitapçık kontrol edilmez ki. Farklı ise zaten örnek iki kitapçıktan bakılır ve herkesin doğru kabul edilir. Oturup teker teker bakilir mi Allah aşkına
-
@john-bates-clark bak bu dediğin olabilir işte. Bir şeyin bir tanimi vardır diye düşünüyor insan. Üç tanim koyup hangisi değildir diye sorulması garip bı soru tarzı olduğu için buyuk bı çoğunluk doğrudur u okumuş olabilir.
-
@nisan hocam başka sorularda da basım hatası varmıdır diye belki sağlamasını yapıyolardır bilemiyorum şahsi düşüncem bu. Belki daha başka sorun vardır.
-
@birumut aynen ben de yazacaktım bunu
-
@umut-1-m şahsen hiç kitapçık kontrolü yaptığını zannetmiyorum hatta hatalı soru diye iptal edilen soru bile olmayabilir kurum kendi doğrusunu kabul eder geçer bence sonuçlara dair tüm süreç bitmiş halde yayınlamıyorlar
-
@ultras06 ben o soruyu görevidir diye okudum şıkkı da hazine gelir mi falan yaratır diye bir şey işaretledim. Yanlış ezelden zaten.
-
Yanlıştır derken sagolsun altını çizmedikleri için bende ilk başta 2 3 soruda yanlış okudugumu farketmiştim
-
Yazmayım diyorum ama dayanamadım yine. Fotokopi makinesine 2 örnek koyup 1500 kopya a 1500 kopya B şeklinde ÇOĞALTMADA nasıl basım hatası oluyor sadece onu düşünüyorum. ( komik olan ortada basılan bir şey olmaması )
-
Guy sınavı gelince yeni yeni sorular tartışılır artık. Guyla beraber dguy da açıklanır.
-
nasıl bir seneye denk geldiysek ne ilan geldi ne gelen ilan vaktinde açıklandı. kimi ilan ertelenedi kimisi iptal oldu. tam delirmelik
-
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık cuma mübarek gün cumartesi pazar tatil pazartesi giydim fesi (haftaya genel bakış)
-
70i gecen herkes mülakatta olsa coktan bu konu kapanmısti.Her sey olabilir.Bir soruyu dogru kabul ediyosun kurum yanlis verirse belkede bir soruyla kacirmıs olcağiz.
-
Kendi adamalrini mı alıyorlar arkadaş anlamadım gitti açıklayın artik
-
A grubu memurluk cok zor is.
-
her soruya itiraz ederseniz olacağı buydu
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
70i gecen herkes mülakatta olsa coktan bu konu kapanmısti.Her sey olabilir.Bir soruyu dogru kabul ediyosun kurum yanlis verirse belkede bir soruyla kacirmıs olcağiz.
3 bin kişi mülakata mı girsin?
-
Ya konusmayacaktim ama yahu kitapcik da basim hatasi olmasi teknik olarak imkansiza yakin bir olgu,ben b kitapciydim 2. Sayfamim ilk sorusu mali tevzin idi yanlis olani soruyordu arkadaslar,bir cevap net olarak hepimizin ogrendigi notlarda kitaplarsa yazan tanimdi siz onu gorup isaretleyip gecmis olabilirsiniz ancak diger 2 şıkda mali tevzin tanimi idi,kitapcikda hata olmasi icin 1500 b grubu kitapcigi girilen bilgisayar ya da ne ise iste onun b grubuna kasti olmasi lazim
-
@can-mavi gelişme var mı?
-
@duyguuu37 biz burda doğru desek içi rahatlayacak çok arkadaş var önemli olan gerçekte ne ve gib ne diyor