2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@olursaolur siyah beyazdi benim hocam bir sıkıntı olmaz başarılar.
-
@futureguy hocam insallah bnim analizimde bu yönde.
-
@nopainnogain daha kötüsü bu insan eğer trolse ve kazanırsa dguy olacak istatistik alanından. Umarım acelesi olduğu için bir cümle yazıp devamında duyumun asli kaynağını yazacak biridir.
-
Arayalim arkadaslar hep betaber arayalim bikmayalim.... yazalim kime ne dediler.
-
@narca bu dostumuz dışında şimdilik kimseye itibar etmemek lazım,adam saolsun birinci ağızdan haber getiriyor .. Bir gelişme olunca haber vereceğini de ayrıca belirtti zaten.. Moralleri bozmayın derim
-
Bu saate kadar ses çıkmadığına göre.Paydos düdüğünü çalıyorum
-
@futureguy yanlız şöyle bi fark var. Guy da 5 katını Dguy 10 katını çağırıyorlar
-
-
@shanks Hocam bence paydosu 00.00 den sonra ver , şuan toplantı devam ediyordur ve mesai saati bitimine kadar optik okunur imza atılır , hazır hale getirilir , yayımlanır bugün .. Ha tabiki komisyon itirazları geniş geniş ferah ferah tartışalım irdeleyelim derse o başka o zaman bugünden ümit kesebiliriz çok erken pes ediyorsun
-
@moonlight Hiç ses yok ki belki toplanmadılar bile.Bu kadar acayip şekilde uzayan daha da uzar gider gibi geliyor
-
@shanks Hocam topantı OECDde başladı dedi ya o arkadaş , bakalım ne kadar sürecek
-
@moonlight Yanlış hatırlamıyorsam geçende toplandılar ama bir şey çıkmadı bakalım inş çıkar bu sefer
-
@moonlight dusuk kapatmayacaksa aciklanmasin.Bir aciklaniyo 83 dogru
-
@zenginmemur valla artık yüzleşeceğiz Hocam hayırlsıı olsun
-
@zenginmemur Ne olursa olsun açıklansın bence en kötüsü belirsizlik
-
https://www.youtube.com/watch?v=dC9_2LHZoSM en iyisi üzüm çorbası yapalım
-
@shanks arkadaşlar hala optiklerin okunmadığına mı inanıyorsunuz gerçekten .ben de gib de çalışıyorum .burda şöyle diyorlar .iptal olan sorular belliymiş her şey belliymiş .yani bi toplantı felan muhabbeti dönmüyor .oecd deki her toplantı bizimle ilgili olacak diye bir şey yok .geçen sefer de aynısını söyledik yanlış çıktı .orası sadece sınav merkezi değil .ben de istiyorum bi an önce açıklansın ama açıklanmıyor .ve benim bildiğim listelerin her şeyin hazır olduğu .
-
@voice Tamamen keyif diyorsun.İmkanım olursa bu ülkesen gider bir dahada tatil için bile dönmem
-
@voice neden açıklamadıgıda konuşuluyordur o halde herşey hazırsa bi fikriniz var mı peki ?
-
@voice, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@shanks arkadaşlar hala optiklerin okunmadığına mı inanıyorsunuz gerçekten .ben de gib de çalışıyorum .burda şöyle diyorlar .iptal olan sorular belliymiş her şey belliymiş .yani bi toplantı felan muhabbeti dönmüyor .oecd deki her toplantı bizimle ilgili olacak diye bir şey yok .geçen sefer de aynısını söyledik yanlış çıktı .orası sadece sınav merkezi değil .ben de istiyorum bi an önce açıklansın ama açıklanmıyor .ve benim bildiğim listelerin her şeyin hazır olduğu .
İptal olan soru var yani ??