2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Pazar sabahından duyumların ardı arkası kesilmez ️
-
Bu sınavı kazanamasam da asla bu başlığı unutmayacagim özellikle 80 altı mi üstü mu tartismalari muazzam heyecanda dönüyor :))
-
@ceks74 bende gib in bize attığı o kazıkları unutmayacağım. Mahkeme devam ediyor diye tamamını kapattirmayan, kist amortisman diye yarim değil tam ay sayan, üretim maliyetini sorup son kalemleri de toplattiran, hele hele kur farkını hesaplattirirken bize bankanın alış satış kurlarını veren gib alacağın olsun.
-
@ceks74 81 ile kapatır
-
Face te birisi yazmış,zabıta için girdigim sınavda yüksek görevli bir tanıdığı boşuna girme girecekler zaten belli umut bağlama sonra üzülürsün demiş,sonra adam galiba.hakli cıkmış...bilmiyorum dguy için böyle bir şey olur mu diye sikinti dusutu icime ,issizlikten mi yoksa olagan durumlardan mı bilemedim..buraya yazayım dedim dostlar
-
@gmsmustafa garanti olan 17 yanlışim ve 4 adet yüzde 80 doğru yaptım dediğim soru var bekliyoruz.... :)))
-
Azalan bakiyeler yöntemini hangisi kullanabilir gibi bi soru vardı cevabı ne olacaktı hatırlayan var mı
-
@johnash valla hocam cokk zaman geçti ama sanıyorum ben gerçek usulde vergilendirilenler yaptım doğru cevabi bilmiyorum yalniz
-
@johnash bilanço usulü. Sayfa 117 ye bakabilirsin soru ve cevaplar orda
-
Pzrt açıklanma ihtimali varmı
-
@lilith var tabi neden olmasın
-
@walras12 keşke ama sarkıtırlar kesin
-
Sonuçlar açıklanınca belge filan isterler mi?
-
@teslame mülakata gelirken?
-
@teslame kaç bekliyorsunuz
-
@teslame Bir şey istemezler yüksek ihtimal guy misali.
-
@johnash hocam bu sorunun şıklarında emanet usulü var mıydı yoksa o başka bir şeyde mi vardı ? zaman geçti iyice unuttum ama ben bir soruya emanet usulü demiştim eğer bu bilanço usulü olan soruysa bi yanlış daha koymayalım.... :))
-
@ceks74 yok hocam emanet usül baska bi sorunun dogru cevabıydı diye hatırlıyorum. Yanlış koymayın bir tane daha:)
-
@merve06 teşekkür ederim cevap için içimi rahatlattınız
-
@i̇lanbekleyenbiri ne ağlamışım @fatihmavcu