2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu havayla biz bunu bugün açıklatırız
-
Bu forumda asla anlamadığım asla anlayamayacağım iki şey var:
- Meyve veren ağacın taşlanması
- Biri tarafından verilen kesin bir bilgiden sonra başkaları tarafından verilmeye başlanan diğer kesin bilgiler
-
Bugün dü yarındı derken şöyle bir gerçek var ki guy elden gidiyeah
-
@moonlight özellikle verilen ilk bilgi olumlu iken nasıl oluyorsa hemen peşine olumsuz duyumlar sıralanıyor.
-
@cesss Kpss den yeni çıktık zaten bilgiler daha o kadar eskimedi
-
@narca yarına kalır mı?
-
@george Bey, açıklama yapar mısınız ?
-
@shanks hocam kazak türküsü olduğu doğru ama söz konusu kazaklar türk olan kazaklar değil slav olan kazaklar. yani 2 farklı kazak isminde kavim mevcut. cossacks diye aratırsanız internette birçok bilgi bulabilirsiniz kendileri hakkında. zamanında rus ordusunun önemli bir bölümü ve ayrıca bugün ukrayna devleti kendi soylarını bu sözkonusu kazaklara dayandırır. ayrıca kaybetme konusu pek doğru değil çünkü tarihte bildiğiniz üzere osmanlı gerileme döneminde en büyük zararı veren kişiler ruslar oldu hep onlara kaybedildi ve o ordunun da sağlam bir bölümü kazaklardı yani kazandılar aslında bize karşı diyebilirim.
http://www.wiki-zero.co/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvS2F6YWtsYXJfKFNsYXYp ayrıca türk sultasına mektup tablosu çok ünlüdür ve bununla övünürler. neyse konu tarih olunca ben kaptırıyorum kendi alanımdan daha çok severim dünya tarihini. hocam yanlışım varsa affola forumdan da özür dilerim alakasız konudan dolayı.
-
@ceks74 Bizim kazaklarda onların içlerinde baya var o yüzden direk onlar sandım ve onlarda genelde Türklükten çok Rusluğu benimsiyorlar
-
@hahamas hayvan gibi şaaaaapiyosunuz
-
Benim morali sıfır sıfır sıfır
-
Beyler kimseye yalan borcumuz yok sozin için söyledim. İnanmayan beklesin dursun ne diyeyim başka bakalım görelim . Ayrica kimse kimseden etkilenip yazmıyor bazıları yazdiktan sonra yazmadim ögrenebilen varsa eşine dostuna sorsun efendim. Yapmayin arkadaslar
-
En fazla yarım saat daha beklerim
-
Telefon çekmez diye aşağı cafeye inemiyorum. Açım gib aaççç.
-
@george hocam sana yalan söylüyorsun diyen yok bugüne kadar hiç duyum alamadınız hep gibi arama konusunda teşvik ettiniz herkesi bi anda böyle bir kesin bilgi nerden çıktı onu anlamaya çalışıyoruz .
-
@yorgunsavaşçı @george evet siz daha bugün gibi aramadınız mı ?
-
Bizim durumu en iyi özetleyen şarkı https://www.youtube.com/watch?v=t1pqi8vjTLY&t=0s&index=15&list=PLxGU_lwy3gNOHo5ZBN5sTS7DIQcpsCml2
-
Arkadaşlar şarkı linklerine tıklamıyoruz bilin lütfen.
-
@futureguy kütüphane nasil durum kalabaliktir millet guya yukleniyo.Dguy icin ne diyo millidekiler
-
Beklenen: Ooo 5 sayfa yazı var kesin açıklandı.
Gerçekleşen: şarkı falan.