2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hickskaldor bende dguyu daha düşük bekliyorum ama bunun sebebi kesinlikle dguydaki tuzaklı sorular. Yoksa guy daha zordu
-
@alika28 hocam şöyle bir durum var yalnız. Dguy a 3000 kişi girdi guya 1500. Yani İstanbul için konuşuyorum. Guy da neredeyse yarısı mülakata kalacak. Dguy da ihtimal çok daha düşük. Buda gözden kaçmasın. O yüzden ben dguy un seksen altini göreceğini düşünmüyorum. Çok fazla yukarı da cikmaz.
-
Bende aynı şekilde dguy un 80 ustu puanla kapatacağını düşünüyorum,tahminim 81 ve 82 sebebi de herkes çok tuzaklı soru olduğundan dolayı verdikleri cevapları net hatırlamıyor olabilir ve doğru kabul edebilirler ve gayri ihtiyari bir şekilde- bende dahil buna-netler i yüksek düşünmek istiyor olabilirler ,o yüzen 81 e kadar esneyebilir..ve belkide 100 den fazla kişi 1 soruyla kaybedecek(umarım yanilirim)
-
Dguyda kıst amortisman süpheli ticari alacaklar sorusu hukukta tasinir davası iktisatta milli gelir hesaplama maliyede vergi soruları arkadaşlar dguy guya göre belki 5 kat daha düsundurucu ve zordu.Yapmayın guyda ne vardı muhasebe yüzeysel maliyede tvs yoktu.Şimdi guy 80 üstü görmez deyip burda dguy görür dersek demekki merkez uzmanlıkla olduğu icin iyi hazırlanılmış.Benim iki soru hala kafamda pozitif dıssallık ve sta sorunun akıbeti bir cok adayın kaderi olcak
-
@zenginmemur 2 soru iptal edildi diyen biri vardı
-
@zenginmemur
Guy la beraber unutulan 2 efsane soru -
@luthor mantık şu hocam bana göre dguy dan ilk çıktığımızda kolay sınav dedik ama sonra gördük ki çok düşürücü soru varmış. O yüzden guya daha temkinli girdik. Ben şahsen guyda daha fazla zorlanmama rağmen guydan daha yüksek alıcam. Çünkü dguyda bir çok soru dikkatsizlikten gitti
-
Dguy Max 79ama ben 77 bekliyorum millet abarttikca abartiyor
-
@futureguy Anladım hocam hayırlı olsun
-
Kaçla kapatır bilmiyorum ama böyle emin konuşanları bilmiş bilmiş bilenler. bilmişleriyle bilenler derki bak bildimm ben bildim(bir hafta anlatır yaverleri över) bilmişlikleriyle bilmeyenler ise bir hafta yazmazlar sonra beğeniyle yavaş yavaş piyasa girerler ve sonunda yine ekşın bir yorum yapar ARAMIZA KATILIR ki bunlar sevdiğim adamlar aktifi düzenleyici pasif insanlar.
-
@fişek-morgen Bazıları da tespitçidir.
-
@gmsmustafa araştırma ve geliştirme giderleri özelleğini favlıyorum o zaman
-
İptal edilen soru var mı bunla ilgili kesin bir haberi olan var mı acaba
-
Duyumcu arkadaslar da yalan oldu artik bi bilgide yok,pazartesi olmaz belki ama sali artik kesin aciklansin lutfen
-
vmy sınavı için grup kurduk.
-
@firito önümüzdeki hafta süpriz olmaz mı?
-
@tuvalet-terliği tam ciddiye alıcam bi gülme geliyor nasıl bi isim o yaa
-
@ucanbalon bunlar hep leyla ile mecnun etkisi
-
Haftaiçi bu başlık canlanırmı acaba
-
Haftaicine kalmaz burası Pazar günü yanmaya başlar