2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Yarın acıklanabilir mi?
-
@zenginmemur bende oyle bekliyorum insallah aciklanir biraz sınırda gibiyim:( merak ediyorum
-
Bir şekilde çarşambayı buldururlar bence
-
Bu hafta belirsizlikler biter insallah dguy guy kpss hadi bakalim
-
@duyguuu37 bnde sınırdayım muhasebededen 2 soruyu dogru yapmışim diye tahmin ediyorum
-
@duyguuu37 kaç doğru var hocam?
-
Okunmaya değer bir yazı
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2118611265057387&id=1461365934115260&refid=17 -
@zenginmemur sizce kaçla kapatcak hocam ? kaç bekliyorsunuz ?
-
@baybatur tartisilan sorular beni bayag eksiltti hocam yanlisim da coktu 80 i goremem gibi geliyor once aslinda 83 84 dogru da kesindim ama sonra burayi takip ettikce mi ne bilmiyorum,dustu bayag umarim bu muallak olanlarim dogru olur,81 filan gibi kapatir diye dusunuyorum ama
-
Yarın açıklansa keşke, sınav açıklandı açıklancak diyenler nerde sesleri çıkmıyo
-
Sonunda pazar aksamini gorduk su sayfa tekrar eski ihtisamina kavussa artik. ️
-
Ben de dahil ankette isaretledigim sayinin iki üc puan aşagisindayım. Bircok kisi boyle eminim. Anket her ne kadar 83-84 ü işaret etse de ben 81 diyorum yine de ve kaçan balık buyuk oldu gibi hissediyorum. Tahmin ediyorum bir daha böyle bir dguy sinavi göremeyiz. Umarım ufak farklarla kaçırmam. Hakkımızda hayirlisi yine de.
-
bu hafta açıklanmayacağını düşünen bir ben mi varım acaba?
-
@hahamas neden boyle dusunuyorsunuz ?
-
@kaimoğlan karamsarlıktan galiba hocam
-
@hahamas valla haklisiniz ne diyeyim dediginiz kadar var
-
@kaimoğlan kaç doğru beklıyorsunuz
-
Ben yarına çok sartladim kendimi neden bilmiyorum yarın da olmazsa zaten kalp ritimlerini bozulacak sanırım , yarın yine kahvemi alıp tüm gün balkonda f5 yapıyo olacağım bunu görebiliyorum şimdiden , inşallah yarin biter hayırlısıyla bu iş
-
@cesss Hatırlayamadigim iki sorum var haricinde 79-80 dogru bekliyorum
-
@duyguuu37 buraya fazla takılmayin hocam. Emin olun iptal edilecek sorular var. Bir veya daha fazla. Sandığımızdan yüksek gelecektir. Umarım sekseni çok geçmez. Oralarda yığılma var belliki.