2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ben enteresan bi şekilde dguy ve guy doğrularım aynı gibi
-
Ben guy dan daha fazla yaptım ama guy sınavı daha zordu bence. Biraz mantıksız gelebilir ilk söylediğmse fakat. Genel olarak bence Guy soruları daha zordu ancak cevaplar netti. Yani şıklarda düşeceğin çok şey yoktu. Dguy da sorularda ise bence daha kolaydı ancak şıklar işi karıştırdı ve cogumuz düştü. Şöyle diyim benim dguy sınavım 45, 50 dk da bitmişti. Guy da ise 50 dk geçtiğinde rahat 15,20 sorum daha vardı
-
@gannicus dguy sınavı daha zordu bence yazacaktım, guy yazmısım yanlıs oldu
-
@gannicus pardon başta dogru yazmısım, bayramda akrabalarla ugrasmakran kafa gitti, guy daha zordu
-
100 kişinin mülakata alındığı bir sene 86 ile kapatmış yani ilk yüz için ideal bir rakam bence yine öyle olacaktır ilk 100 85 üstü gelir 81-85 ilk 300 u doldurur , artık sonraki 300 e ne düşürse ama 78 lere düşeceğini düşünüyorum çünkü öyle aa çok kolay denilen bir sınav da değil ekstra ne olabilir düşününce diyorum kendime bı de tek yıl puanlilar girdi büyük avantaj da ordan var bakalım gorcez
-
Bu sinava bir cok aday hazir girdi kpss den dolayi.O yuzden hala 81 diyorum taban icin ️
-
@okanugur Hocam 81 ile 85 arasinda cok daha fazla aday olur gibi geliyor. Kapatma puanini bu araliktaki yigilma belirleyecek.
-
@kaimoğlan aynen hocam orası kesin umarım max 250 kişi falan yığılmıştir da 80 altına iner
-
Suana kadar hıcbır anket kpss puanı olarak kacla kaoatırı bılemedı.Bakalım sınav sonuçlarında anket ne kadar etkili olcak.Ankete gore 80 ustunde dogruyla kapatcak
-
@gmsmustafa yokmu artıran
-
Bana göre şahsım da dahil olmak üzere çoğumuz DGUY sınav anında soruları görünce -özellikle 4T’yi- yelkenleri indirdik,hata ettik .. Sınavda 80 kesin saydım 14-15 de iki şık arasında kaldım,iki şık arasında kaldığım soruları da sınav esnasında kesin doğru kabul ettim ama yine de sonradan üzülmemek için soru işareti olarak kaldı ,, sonuç itibariyle kesin dediklerimden 8-9 rahat yanlış var,işlem hataları var,soruyu okumadığım için göz göre göre yanlış şıkkı işaretlediğim de oldu .. Sınava önyargı ile yaklaştım boyumun ölçüsünü aldım .. Şuanda 80-82 doğrum gelecek inşallah.. Bu sınav benim gerçekten imtihanım ve dönüm noktam oldu.. Büyük dersler çıkardım.. Eğer sadece bu seferlik çoğunluk sınavın albenisine kapılıp tuzağa düştüyse ve iyi hazırlanan büyük bir kitle 80-84 arası yaptıysa umarım 600 küsürüncü arkadaşın puanı 77-78 olur de biz de derin bir nefes alırız .. Umarım içine düştüğümüz son gaflet olur.. Çünkü bizzat bizim gafletimizden dolayı karşılaşacağımız olumsuz sonuçla yüzleşmek zor olacak .. Umarım üzülmeyiz dostlar .. Allahım hepimizin gönlüne,duasına,emeğine göre versin
-
@moonlight rahat ol hocam, hayırlısı ile tam da söylediğin gibi olacaktır. kpss'de derece yapan o kadar adam tanıyorum; ben bilerek sordum 90 üstü bekleyen duydunuz mu diye ben 1 kişi duymadım çünkü.
-
Arkadaşlar bence de rahat olun. Evet guy daha zordu ama dguy daha düşük kapatıcaktır. Başından ber dguy 77, guy istanbul 78 diyorum
-
@futureguy Her ikisinde de 600 kişi mülakata kalacak guy daha zor ama daha yüksek kapatacak.Bunun mantığı ne hocam?
-
Vala dün gece rüyamda 83 le kapatıyordu ama mülakata kalıp kalmadıgımı goremedim.sadece uzuluyordum yuksek kapatmış ya sınırda kaldım ya gectim diyordum kendi kendime...
-
@luthor ben onun adına cevaplıyor gayet mantıksız :))
-
@luthor herkes istediği gibi olsun diye uğraşıyor
-
Bence 80 çok sihirli bir rakam. Hem dguy hem guy istanbul bu seviyede kapatacak. Tam 80 ne altı ne üstü. İkisi de 600 zaten. Düz mantık hayat kurtarır. Yersen.
-
@alika28 benim gördüğüm kadariyla genelde guy dguydan daha zor deniliyor ama bende dahil dguy da bir tık düşük bekleme söz konusu gibi. Sizlerde durum nedir iki sınav arasında
-
@hickskaldor dguy 82 guy 86.Ve guy daha zordu anlamadim gitti