2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gökyeleli hocam o zaten aşağısı için bir sınır çizmiş. En az 15 yaşını doldurmuş olmak demek istiyor . Yukarısı için bı şart yok zaten.
-
@thorstein-veblen supheli ticari alacak sorusu ne olcak acaba cevap olarak
-
@can-mavi hocam seni yakalamışken bı de alakasız ama deneyimli adamsın , bu maliye de klasik sınav olsun mulakat olsun hangi yayınları önerirsin, hani test çözmek değil de biraz daha konuları birbirine bağlamak bı şeyler konuşabilmek adına bı kitap arıyorum da
-
@eliff hocam o net değil mi. Bende yanlış yaptım göz göre göre ama mahkeme devam ediyordu sanki. Böyleyken kapatamazsin tamamını.
-
@okanugur kardeşim ben klasik sınavlarda maliye için classic maliye kitabı var ondan çalışıyorum , vergileri ise nurettin bilici
-
@baybatur benim calistigim kitap da cocugun ergin olma istegi olmali diyor
-
@gökyeleli istek talep aynı şey hocam. Soruda rızası diyordu ki farklı olan yanlış olan bu.
-
@gökyeleli kanunda öyle diyor , ve maalesef şıklarda iki yanlış cevap vardı , altı üstü kanundan madde alan gib bunu yanlış sormayı başardı ya helal
-
@baybatur o kadar ayrintiyi hatirlamiyorum malesef
-
@baybatur bana da istek ve rıza ayni talep farkli anlamda gibi geliyor
-
@can-mavi sağolasın hocam , şeyden sordum bugün Sayıştay çıkmış sorulara baktım da her şeyi biliyorum ama birbiriyle bağlama konusunda sıkıntı yaşıyorum onu farkettim hani açıkçası görmediğimiz mantıkta geldi de önümüzde de mulakat olabilir dguydan adam dese dolar çıktı naparsin bı şeyler konuşmak için sordum
-
@okanugur iyiki sordun arkadasim bende not aldim tavsiyeleri sag olasin:)
-
@gökyeleli yok değil. Rıza onaylamak demek. İstek se bizzat başvuru yapmanı gerektiriyor. Veli razı olur küçük başvurur yani ister yani talep eder. İstek talep iktisat ta da aynı degilmidir. Siz bı elmayi istermisiniz yoksa Rıza mi gösterirsiniz
-
@okanugur kardeşim mülakatlarda bu topa girme , sordular soruyu kısa ve net cevapla , öyle bir cevapla ki senin verdiğin cevaba göre soru turetmesinler , mahvetmek istediklerinde mahvediyorlar :)) o yüzden mülakatlarda ne istiyorlarsa onu cevapla eksik fazla olmasın (nacizane tavsiyem )
-
@baybatur sözlükte rıza nin anlamları arasında isteme istek te varmis
-
@can-mavi eğer mülakat nasip olursa ayrıntılı sorular sorarım hocam zaten ön bilgiler için teşekkürler
-
@baybatur dogru hocam haklisiniz. Ama gib buna dikkat etmis midir cevaplari degerlendirirken. Ben hic sanmiyorum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@okanugur kardeşim mülakatlarda bu topa girme , sordular soruyu kısa ve net cevapla , öyle bir cevapla ki senin verdiğin cevaba göre soru turetmesinler , mahvetmek istediklerinde mahvediyorlar :)) o yüzden mülakatlarda ne istiyorlarsa onu cevapla eksik fazla olmasın (nacizane tavsiyem )
Yani şöyle söyleyeyim ilk girdiğim mülakatlarda birinde soruya cevap verdim ama öyle ki sanki klasik sınavdayım konu iç ve dış tehlikelere geldi , ardından bana yöneltilen soru "bu devleti içerde biz dışarda siz yikamadiniz sözünü kim kime ne zaman söylemiştir " oldu , o yüzden dikkat
-
@can-mavi cevaptan tekrar soru türetiyor diyosunuz anladım hocam . Geçmiş forumları okudum dguy hakkında 4 tane basit tanım gelmiş dediğiniz gibi tanıma yönelik çalışırız olmadı gerçi bu dguy için geçerli değil sadece zaten olmazsa bile başka mülakatlar da kullanırız bu bilgileri sağolun
-
Cevaba hiç alakası olmayan velinin rızası yapan biri olarak sorunun iptal edilmesi çok mutlu eder. Edilmese de nasip.