2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eliff evet sıkıntılıydı da bunu çürüttü bir arkadaş yazdığımı okuyorsa bir zahmet ilgili fotoyu tekrar atıversin
-
@gökyeleli işte hukuksal istek o anlamdaki istek değil , hukuksal istek bir süreci başlatma aşaması , o istek olmadan süre başlayamıyör , hakim ne soracak çocuğa
-
@moonlight aynen ya erdal unsaldan belgelerle burda feysbukta esitlik cevabini curutmuslerdi.
-
@okanugur temennim bu yönde kardeşim
-
@can-mavi peki ustad sonuclar aciklandi yanlis oldugunu dusundugumuz soru iptal edilmemos o zaman napacaz
-
Mesai saati başlamadan mesaiye başlamışız bugün artık finali yapacağımıza inanıyorum son tahminlerden birini de ben yapayım sınavın alışılmışın biraz dışında olması sebebiyle -1 78 +1 diyorum herkesin hakkında hayırlısı.
-
@eliff pozitif dissallk üretim veya tüketim olayının 3.kişilere sağladığı faydadır deniliyo yani uretimde olsun tüketimde olsun pozitif dissallik denildiğinde faydaya bakılır o yüzden eşit olamaz diğer sık da hatalıysa iptal olmalı o soru
-
@gökyeleli yapacak bir şey yok kaderimize boyun eģecegiz 7 günlük bir itiraz süresi var ama bir şey çıkmaz ondan , o sonuçlara itiraz çünkü
-
Arkadaslar dışsallik sorusunu bir arkadasimiz acikladi galiba mantiklida bulunmustu,"soru pozitif dissalik icin yanlis olani soruyor negatif dissallik icin olani degil"bu sebeble esitlik şıkkı dogru cevap olur demisti eksik anlattiysam kusura bakmayin bunu hatirladim
-
Neyse sabah olmadan sonuç tahminimi ben de yazayım son kez ve uzaklaşayım , soru iptali olmadığı varsayımı altında 77 +1 -1 diyorum
-
@eliff Hocam pozitif dışsallıkta B şıkkı MSM>MÖM kesinlikle ve kesinlikle yanlış , A da beni sınav esnasında verem etti ama bir arkadaş çürüttü o eşitlik olan şıkkı
-
@duyguuu37 Ama negatif dissalik icin doğru olan pozitif dissallik icin yanlış demektir o sık da sıkıntılı bence
-
@moonlight nasıl çürüttü peki ?
-
@moonlight bu arada b sıkki icin bir tarafta maliyet bir tarafta fayda yazıyodu diyen dr var Bn o sikki hatirlamiyorum ama asla eşitlik doğru olamaz bundan eminim
-
Yine karıştık sorularla:)gib insallah lehimize kararlar verir geceniz iyi olsum arkadaslar..
-
@eliff Erdal Ünsal olması lazım bi foto yükledi marjinal sosyal fayda = marjinal özel fayda gibi gibi bir şeydi , fotoğrafı görmedikçe ne söylesem havaada kalır ikna edemem
-
@moonlight yok ikna olmam imkansız evet
-
@eliff Akışına bırakalım Hocam hayırlsıı olsun
-
@moonlight sadece poz dışsallığı soruyosa eşit olan şıkkın doğru kabul edilmesi daha mantıklı olur
-
@lilith valla dostum artık bekleyip göreceğiz