2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@istatistikçik numarayıda verirsen sevinirim kaydetmemişim
-
Zaten bugun aciklanmazsa bayramdan sonrasina kalir
-
@sınavuzmanyrd Bunca kisi mantiksiz bir cozumle ayni sonucu bulmamistir zaten degil mi hocam
-
Arkadaslar test sınavlarında kac şıkkı arka arkaya ayni isaretleyince panik olup degistiriyosunuz?Yada boyle bir sey var mi?
-
@zenginmemur ahaha dalga geçme mahiyetinde söylemiyorum hocam ama soracak sorun kalmadı sanırım.
-
@zenginmemur ben şık kombinasyonunu çok önemserdim ama sonradan sonraya önemsememeye başladım 3 şık üst üste ise sıkıntı yok ama dördüncüde gelir ise 4 soruyada birdaha bakıyorum 4 şık ust uste işaretlemiyorum mesela 3 adet a şıkkı bir adet b ardına 3 a olsada sıkıntı yapmıyorum ama soruları birdaha gözden geçiriyorum eğer yapamadığım sorular var ise onlarıda en az işaretlenmiş şıklardsn işaretliyorum
-
@pyle çözümü görmedim ama doğrudur bekleyip göreceğiz:D
-
@thorstein-veblen aslinda soru cokta degisik bir konu olsun diye sordum
-
Arkadaşlar icra iflasta temyiz ve istinaf süresi kaçtı ?
-
@kuşçubaşıeşref 10-10
-
@bindokuzyüz3 cevabida 15 günde veriliyor
-
@bindokuzyüz3 teşekkürler hocam
-
@kuşçubaşıeşref önemli değil hocam ne demek
-
merak edip ilk kez telefonla aradım.çalışmalarımız sürüyor dedi.bayram sonrasına mı kalacak dedim.kalabilir de kalmayabilir de dedi. dahilisi numarası 1336
-
@ultras06 Ne çalışmasıymış bu bütün kurum el ele verip imza atmaya mı çalışıyorlar
-
@victory-carleone 0312 387 33 45 dahili 1330 her zaman denk gelmiyor o beyfendi. Ayrıca belirtti bizim tahminimiz bayramdan sonraya kalır diye,yani net bir dayanağı yok.
-
@bindokuzyüz3 eminmiyiz hocam bazı yerlerde değişmiş diye okudum da, bende tam bilmiyorum
-
@gannicus konkortado geçici ve devamlı konkordato da da artık isninaf ve temyiz süresi artık 10 gün belki o aklını karıştırmış olabilir bu da ek bilgi
-
Ya arkadaş aklımızla dalga mı geciyor bu insanlar ?? Çalışmalarımız devam ediyor ne demek ?? Hadi diyelim çalışmalar devam ediyor , bu Bayram’dan sonraya kalma ihtimali nerden çıktı??? Yahu her sene kaç günde okundu bu optikler!! Her sene çalışmaları devam etmiyor muydu komisyonun !! BEN SİZE NET BİR ŞEY SÖYLEYEYİM : EĞER ÇALIŞMALARA 11.42 İTİBARİYLE BAŞLANSA BİLE YARIN MESAİ BİTİMİNE KADAR ON DEFA AÇIKLANMASI GEREKİR. Yemin ederim rezillik ya!
-
Sınavı geçemeyecek bir çok kişinin guya gireceğini düşünürlerde yarın açıklamazlar inşallah.