11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@denetmeniniz hocam bu grup iibf için mi
-
Arkadaşlar kurum sınavları için ücret isteniyor mu ? ilana baktım ama bulamadım.
-
Ücret yok
-
İşletme iktisadi notu olan var mi
-
@yeniyolsk doldurup gönderdim inşallah değişir
-
@mucize2301 guy sayfasında paylaşıldı bakın isterseniz
-
Arkadaslar whatsap grubu var mi ?
-
@malik var kardeşim yukarıda yazıyor. Az önce değişik bir birey işin ehli vdk grup başkanı grupta olup insanları bilgilendirmediği için çıktı gruptan. Ona göre gel kardeşim
-
Vmy sınavı ciddi motivasyon ister dostlar. Keşke şu bölümede çalışsaydım dememek için odağınızı her gün güncelleyin. Vdk gerçekten affetmez. İşletme iktisadi, şirketler muhasebesi, maliye politikası gibi bölümler belirleyici olacaktır. 5 puan civarında kaybedince anlıyor insan.
-
Arkadaşlar Ferhat yıldızin monografi soruları diye kitabını çözen var mı? İlhan kılıç ile aynı içerikte mi acaba yeniden almak gerekir mi ?
-
@aroma ilhan kılıç eski maliye müfettişligi, hesap uzmanlığı sorularını cevaplayarak gelebilecek monografilere örnek teşkil ediyor.
-
@antimülakat hocam Ferhat yıldız da spk uzmanlığı maliye müfettişliği sgk müfettişlik hazine kontrolörolünü sınavı sorularını çözmüş ama ilk kez monografi çözeceğim kafama takıldı .Onu da temin etsem mi diye içerik aynıysa almayaym diye sordum
-
@Aslan-Reyiz
erdal ünsal'ın mikro-makro pdf'i var mı hocam?
bazı yerlerin temiz bir çıktısını almak istiyorum -
Arkadaslar elinde yasin coban isletme iktisadi kitap pdf olan var mi bulabilir miyiz?
-
@esmeringa benim de ihtiyacm var elinde olan benimle de paylasırsa sevinirim
-
@antimülakat hocam monografiden kasıt ciddi bir monografi mi ? Yani dönem açılış-kapanış,dönem içi işlemler, T hesapların olduğu mu ? Yoksa bddk nın sınavında da monografi deniyordu ama sadece dönem içi işlemleri yevmiye kaydını sormuşlardı onun gibi mi oluyor ?
-
@thorstein-veblen dönem açılış kaydindan dönem net kar-zarar hesabına kadar olan monografidir vmy de çıkan.
-
@antimülakat eyvallah hocam
-
@minsipo tesekur ederim
-
Vmy özelinde calisanlar daha cok isi gucu olup yani guy olanlar v.s.Yoksa cok zor arkadaslar sadece vmy ozelinde calistigim zman en basit sorulari bile yapamiyorum.