11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
bir açıklama filan mı oldu yahu?
-
@can-mavi üstad Erdoğan bugun emeklilik sayisi kadar personel alacagız kamuya dedi. Onun harici kamu personeli almayacağiz dedi.
-
@gökyeleli iyi de bu bizim sınavı etkilemez diye düşünüyorum, gerçi bunların işine belli olmaz
-
@can-mavi kestirmek zor üstad. Bazen diyorum okuma yazma toplama cikarma bilmeseydim kamu da taseron isci olsaydim simdiye kadroyu almistim.
-
@can-mavi memur kısıtlanması ile ilgili dosttum,sınavın ertelenmesi daha belli olmaması ve bu sonuçların açıklanmaması malesef beni böyle düşünmeye itti
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@paretowilfredo hocam.Guyda basarısız oldum elimde sadce vmy kaldı..Bu konu hakkinda bisey duyarsaniz zaten yazarsinizda bir tahmin öngörünüz varmi ne zaman yapılacağına dair diyecektim
-
Vergi müfettiş yardımcılığı sınavına daha önce girmiş kazanmış veya az farkla kaçırmış arkadaşlar; bu sınav için nasıl bir çalışma yöntemi izlediniz tavsiye vericek arkadaşlar var mı?
-
-
2018 KPSS puaniyla girebilecegimiz vmy sinavi gelir mi acaba? Duyumu veya tahmini olan arkadaşlar var mi acaba?
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim
-
Dguy Guy açıklandığına göre Vmy sınav tarihi de yakında belli olur mu ?
-
Cb nının talimatıyla kirada bulunan vdk binaları boşaltılma hazırlığına başlandı. Bugun bazı şehirlerde vergi müfettişlerinden hangi şehire gitmek istedikleri Hakkı'nda talepler toplanmaya başlandı. Bir çok kişi mevcut memnun oldugu , düzen kurduğu şehri seçmek istemekle beraber, gözde illerde tercihlerinde olacağından , herkeside istediği yere aktaramıyacaklarından, zorunlu tayin benzeri bir şeyler olacak. Kurum elindeki müfettişleri nereye sığdıracağını düşünürken inş bu ilan işi çok çok olumsuz etkilenmez. Dip not : vdk pişmanlıktır.
-
2017 puanım 77.1 di VMY başvuramadım. Şimdi 1890 kişinin hakları saklı kalmakla birlikte 2500 e tamamlamak isterler mi ? 2018 kpss p48 92.9...
-
@aynstayn siz vdk da misiniz acaba
-
@aynstayn, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Cb nının talimatıyla kirada bulunan vdk binaları boşaltılma hazırlığına başlandı. Bugun bazı şehirlerde vergi müfettişlerinden hangi şehire gitmek istedikleri Hakkı'nda talepler toplanmaya başlandı. Bir çok kişi mevcut memnun oldugu , düzen kurduğu şehri seçmek istemekle beraber, gözde illerde tercihlerinde olacağından , herkeside istediği yere aktaramıyacaklarından, zorunlu tayin benzeri bir şeyler olacak. Kurum elindeki müfettişleri nereye sığdıracağını düşünürken inş bu ilan işi çok çok olumsuz etkilenmez. Dip not : vdk pişmanlıktır.
@paretowilfredo üstad böyle birşeyin ihtimali nedir ? -
@aynstayn hocam bu çok ciddi bir iddia ne yani vdk lağv mı ediliyor ?
-
@aynstayn hakkinda yi Hakki'nda seklinde yazan insan pek guven vermiyor
-
@aynstayn, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar A kadronun konu anlatımları nasıl ?