11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur anladim hocam oyle bi konsma gecms merak ettm ondan
-
@yasaklı bu korkaklıkla vmy iken nasıl görev yapacaksınız, firma veya üst baskısını nasıl karşılayacaksınız merak ediyorum.
-
@flouriess10 öncelikle hakkın saklı olması sartlar ne olursa olsun bu kişilerin sınava gireceğidir. sadece aynı kişiler girecekse ertelenmesinin bir manası yok zaten. 2018 kpss dahil edilir mi edilmeli mi bilmem. bir çok kişi özellikle bu sınavalra hayatlarının en guzel yıllarını acımasızca feda etmiş kişiler benzer şeyleri başkaları yaşamasın diye sınava başvurmadı! sınava girmemeyi de bir şekilde kabullendi. madem sınav ertelendi ve kontenjanda da hatrı sayılır boşluk var ek başvuru olmalı. tabi 100 puanla guy olmayacağı halde guya başvuranları da gördük. bu işler karakter meselesidir. mevzu rızk. en buyuk sınanma kaynaklarından birisi. öyle olmasa herkesin gönlüne göre olsun dşyeceğim ama sınanıyoruz işte korkaklar karaktersizler dayısı amcası olanlar giriyor başkasının da hakkını yiyor! olan yine iyi niyetliye oluyor.
-
@yamtar korkaklık mı ? Hadsizliğib lüzumuyok. Mevzu tamamen adil olunmakta şu an kendi basit çıkarın adına bile uslübunu bozuyorken sen nasıl yürüteceksin bu görevi ?
-
@yamtar Sen bu zihniyetle vmy olma zaten.
-
@yamtar kardeşim vmy'ye başvuranlarda bir tercih yaptı ve sayıştay/ziraat gibi sınavların yerine başvurdu gel gör ki bu sınavlar tekrar başvuru almadı. Şimdi adalet diyorsun ya vmy'yi tercih edenlerin hakkı ne olacak.
Ha yanlış anlama ister başvuru açsın ister açmasın benim için farketmez zaten 1.000 kişi her halükarda barajı geçemeyecek , o yüzden 5 bin kişide girse farketmez.
Herkesin adaleti kendine güzel
-
@yamtar hangi korkaklık? sanırım tekrar başvuru alınması ile benim rakiplerimin artacağı yönündeki korkaklığımın olduğunu düşündüğü tahmin ederek cevap vereyim. ya da cevap vermeyeyim bunu yazdığına göre cevap verilecek birisi olduğunu düşünmüyorum sadece şunu söyleyeyim burada herhangi bir korkaklık söz konusu değil senin anlamadığın başka bir şey söz konusu yani "adalet". ben bu sınavla çakışıyor diye ziraat bankası ve sayıştaya başvurmadım(sayıştaya zaten başvurmayacaktım ama diğer arkadaşların adına yazayım onu da) şimdi sen bu sınavlara girdin geldin utanmadan bir de vmy ye gireceğim diyorsun bende adalet diyorum benim hakkımı geri ver o zaman tekrar sayıştay ve ziraat bankası sınavı yapacaksın. yapabilir misin bunu yapamazsın o zaman buraya gelip yok korkaklık yok bilmem üst baskısı firma diyemezsin ki bunları diyebilmen için beni tanıyor olman gerek sen kimsin de benim neler başarıp başaramayacağımı ön görüyorsun nesin sen?
-
@thorstein-veblen osym bir çok sınavda başvuru için ek süre verdi. osym'ye adil değil diye şikayette bulundunuz mu?
yaptığım hadsizlik değil durum tespitidir. 70-72 kapatan şehirlerin yanında istanbul guy 78 kapatınca şampiyonalr ligi diyenler gibi. kendi bilgi birikimi ile değil de başkasının yokluğundan başarısızlığından nemalanma çabası bu. ayrıca hocam ilan geleli aylar olmuş. siz hakkını vererek çalıştıysanız hala yeni başvuru net değil o saatten sonra sizi geçtim mülakata kalacak çok hatrı sayılır bir sayı olur. ama bir çok kişinin o sınava bile girmesi çalışma azmi için umut olur! bu sınavda olmaz diğer ilana tecrübesi olur. bilemezsiniz. esas siz kendi çıkarınız için hak adalet kavramlarını malzeme yapıyorsunuz. malesef günümüz türkiyesinde de gayet normal. zihniyet demişsiniz ya bence siz tam da bu zihniyetle vmy olursunuz!
benim vmy olmak gibi arzum yok. vardı da kalmadı. mezun olalı 5 sene oldu. sayısız sınava girdim. mülakatlardan elendim. küsurat puanla sınava girememek nedr bilirim 1 soru ile mülakata kalamamak nedir bilirim. mülakatta bütün sorulara cevap verip elenirken tek soruya cevap vermeden kazananların zafer sarhoşluğunu izlemek askerde nöbet tutarken istemeden de bunları düşünmek nedir ben iyi bilirim hocam. üslup bozmamıştım zaten de kendi çıkarı lafı dokundu. vmy başvuru puanlarından yarısından fazlasında puanım 82 den yüksek. bana gelmeme ihtimali yok. 80 ile kapatacağını nerden bilelim. başkasının sınava girmesine engel olmayalım diye başvurmadık. ertelenince de yine kimsenin hakkına girmeden boş kontenjanlar açılsın dedik. çıkar nerede hadsizlik nerede. şerefin onurun hakkın kalmadığı memlekette gerçi siz de haklısınız. suçlu yine biz oluruz -
@yamtar senin kafan çok karışmış hadi yat artık sen sabah ayık kafayla bakarsın buraya
-
@yasaklı tabş canım sizin yanınızda bizim fikirlerimizin ve yaşanmışlıklarımızın ne önemi var paşam özür dileriz af buyurun
-
@yamtar "Adaletsizliğin en büyüğü, adil olmayıp adil gibi görünmektir"
Platon"Kişi hakka uygun olanı bulup bulmadığını her zaman vicdanına sormalıdır"
Marciciyi geceler...
-
3 4 ay sonra yapilacak sinava o basvuran 1890 kisiden kac kisi girecek acaba yeni basvuru almiyacaksa niye ertelesin sinavi.
Vdk baska kurum sinav yapiyor diye ertelemez kendi sinavini. Bi degisiklik olmadigini dusuniyosaniz suanki durumda zaten az kisi kazanmasi vdk nin isine gelirdi niye erteledi o zaman sinavi.
sizin hakkiniz zaten sakli ama o gun baska kurumun sinavi oldugu icin basvurmayan insanlar oldu kpssye girenler oldu niye yeni basvuru almasin zaten kontenjan dolmamis -
@maxmin degisiklik olmayacak ve eski usul devam eder yeni basvuruda almaz ise sinavi kazanan 300 kisi bile olmayacak bunun yarısıda elenecektir mulakatta.
Bi cok kisi soyle dusunuyo olabilir
basvuru 1890 bazilarida sinava girmez zaten mulakata 2 kati cagiracak 1000 kisi icine kesin gireriz diye dusunen varsa o arkadaşlara simdiden diyeyim de hayal kurmayin... -
@vergi1500 birçok kişi ne düşünüyor bilmem ama bu sınava kaç kişi girerse girsin barajı tutturanlar mülakata kalır ve o sayı 2 katı bulmaz. O yüzden istediği kadar başvuru açsın ben bunların hesabını yapmıyorum.
Bende keşke sayıştay/ziraat seçip buraya başvurmasaymışım
-
@maxmin bence sınavın ekim kasim gibi 2018 kpss puanları da dahil edilip yapılacağı.
ama neden ertelendiği konusunda kimse bişey bilmiyor çok ilginc -
Sınav ne zamana yapılır sizce arkadaşlar. Bı bayram yapsaydık bari
-
Erken tarihte sınav beklemiyorum en az 2-3 ay sonra yapılır bu sınav ...
-
Arkadaşalr şahsi fikrim kpss sonuçları geldikten sonra sınav tarihi belii olur. Amaçlarının 600 kişilik açığı 2018 puanıyla almak olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2018 kpss puanıyla ilk defa başvuracak kişiler çok yüksek puanlı olacak ve sınavı kazanacak bitelikte olacaklardır. Bu sayede hem 2018 puanlarının kaymağını almış olacaklardır. Tamamen şahsi fikrimdir.
-
@frustration pek mümkün görünmüyor o şekilde yapmazlar işler iyice karışır. Öyle yapacaklarına 500 kişinin 250 sini doldururlar bi ilan daha açarlar 2018 için
-
@frustration bir çok kişi böyle söylüyor ama kurum bu şekilde karışıklık yapacağına arkadaşın dediği gibi bu alım 100 kişi alır kasım gibi bi ilana daha çıkar o zaman 2018 lileri alır sanki birisi de gidip sen 500 kişilik ilan verdin neden 100 kişi aldın mı diyecek ki zaten onun da cevabı belli