11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@luthor bazı kurumlar hariç diyelim. Spk,Bddk gibi kurumların klasik sınavlarında ezberden ziyade yorum sorusu, bilgiyi yorumlama soruları daha çok geliyor hukuk bilgim zayıf olmasına rağmen yorumlama kabiliyetimle hukuktan 65 almıştım bddk klasik sınavından . O yüzden her klasik sınava ezberci mantığıyla bakmamak lazım. Vmy'ye ilk defa gireceğim nasıl soracaklar bilmiyorum.
-
@emregular Haklısınız hocam genelleme yapmak doğru değil.Söylediğiniz gibi yapanlarda vardır mutlaka.
-
@maxmin tamam sen testle alan kurumlara gir. klasikle alan spk , bddk , vmy, tmsf , gümrük , sayistay zaten salak kurumlar ! ne demeye klasik yapiyolar ezberleyen giriyor senin mantik da bu o zaman. Hadi kal saglicakla
-
@beylerbeyi kardeşim ben sistem yanlış ezberci zihniyet yine heryerde diyorum nitelik yarışı burdan olmaz diyorum bunu bişi zannedenlere söylüyorum bddk'yada girdim senden iyi puanlar aldığımada eminim sen yanlış anlamakta ısrar ediyorsun neyse daha fazla konuşmaya gerek yok zaten selametle
-
@MaxMin bak bak kac puanin var da ne bu özgüven. Benim puanimi nerden biliyosun da artistlik yapiyorsun.! Konusmalarina dikkat et. Basligi mesgul etme daha fazla.
-
@beylerbeyi sen kimsinde sana artistik yapmakla uğraşıcam 15 saatlik üye.
Düşünceme katılırsın katılmazsın hiçbir önemi yok sen ne düşünüyorsan düşün seninle tartışmak bana birşey kazandırmaz o yüzden daha fazla uzatmazsan başlığı meşgul etmemiş oluruz -
Noldu arkadaşlar sınavın test olma ihtimali mi var ? Uzun süre uzak kaldım bu başlıktan
-
Sınav tarihinden hâla bir haber yok..tanıdığı falan olan varmı bi sorsa..ne zaman yapmayi planliyorlar bi öğrensek
-
Tekrardan başvuru başlayacak mi. Bilen var mı
-
@umuttukenmez sanmıyorum yeni başvuru almayacaklardır
-
@emre1910 ne kadar önceden haber verirler yada vermeleri lazım?
-
@tobıntax hiç bir fikrim yok..normalde yanlış hatirlamiyorsam minimum 30 gün once duyurulur deniyodu..ama erteleme durumunda nasil olur bilemiyorum
-
@emre1910 olabildigince gec olması bncr bizler icin avantaj olabilir
-
@zenginmemur Benimde isteğim o yönde.madem ertelendi olabildigince uzak olsun güzel güzel hazırlanalim..en erken 29 30 Eylülde olsa tadindan yenmez
-
Sinavin test olmasi yonunde bi istekte mi bulunuldu kuruma bende bayadr uzak kaldm burdan
-
@umut-1-m sanmıyorum derken ? istemiyorum de. adayların hakkı saklı kalacak şekilde ilave basvuru alınmaması için bir engel yok. açıklamada da haklar saklı kalacaktır diyor.
-
@yamtar sanırım kurum içinde böyle bi söylenti var. 2018 puanıyla
-
@yamtar yeni başvuru alınmaması zaten olması gereken durumken neden olağan değil de olağanüstü olan durum bu gibi davraniyosunuz... pazar günü sinav normalde bu sartlarda yapilacakti ertelenmeseydi eger.... başvurmayanlar başvurmaliydi, 2018 puanini dahil etmekse tam bir skandal olur, ertelenmesiyle niye yeni ekmeklere köfte çıksın.. pazar günü sınav yapilacakti ve ertelendiyse neden gircek olanlara durduk yere yeni rakip cikarmak ne kadar mantikli..o zaman ciksin guyda ertelensin izmir eskisehir icin yeni basvuru alsin madem ne anlami vardiysa basvuru tarihlerinin zaten ilan sartlarinda olmasaydi hic sinavdan 1 gun once basvurmak yeterli olsun o zaman.. o basvurunun basvuru tarihi bitti ve kapandi bundan sonra yeni basvuru almak basvuranin haklarini sakli kalmak kaydi falan gostermez dupe duz sinavi bekleyp hazirlanip kendi planlarini ona gore ayarlayanlara dur size yeni cici rakipler getirdik demektir
-
@emektari̇ibfli hocam test olmasi zor bir ihtimal
-
@flouriess10 şimdi taşlayacak seni çok adaletli arkadaşlarımız, bunu daha önce yazdım burada demediklerini bırakmadılar. ayrıca yazdıklarına aynen katılıyorum ve kurumun göz göre göre böyle bir adaletsizlik yapacağını da sanmıyorum açıkcası