11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Ne zaman yapılacağına dair hiçbir söylenti yok ortada ama test olabileceği ihtimali konuşuluyor ben anlamadım bu işten birşey. Birileri ekim başı ortası diyordu ekim başı geldi sayılır zaten ilanla sınav arası 40 gün olması gerekmiyor mu? ben mi yanlış biliyorum eğer doğru biliyorsam zaten şimdi ilan tekrar gelse ekimin sonunu bulur en erken. He bana sorarsanız kasım hatta aralığı da görürsek şaşmam derim.
-
@paretowilfredo test olma dedikodularıyla ilgili bir bilginiz var mı?
-
Belirsizlikler heves de birakmadi .. Geç olacağı konuşuluyor daha ne kadar Aksar acaba
-
@aroma Ne kadar geç acaba
-
Düsunuyirumda niye test yapılsinki ama söylentielrde var
-
@zenginmemur sayıyı arttırma gibi bir durum olabilir 300 yeni dguy alımıyla birlikte 500 vmy olabilir . sonuçta vergi gelirini artırtmak için vergi elemenlarınıda arttırmak gerekli bunun çalışmalarına başlandı diye biliyorum .
-
Sinavin 2019 a sarkma ihtimali cok dusuk ama sarkarsa 35 yas durumundan sinava girememe olabilir mi merak ettim.
-
@sbf1983 başvuranların hakkı saklı kalcak denildi. Bu hakka bu durumda dahildir. Bence sorun olmaz
-
@hickskaldor tesekkur ederim hocam cevabiniz icin.
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
vmy öldü mü? @paretowilfredo @Antimülakat
-
@james-buchanan şükür günler sonra buralara birileri bişeyler yazdı. 2017 puanı olmayıp 2018 puanıyla pusuda yatan ben saygıyla önünüzde eğiliyorum anayasal iktisatın ağır abisi, klüp mallarının fikir babası, oy max teorisinin sahibisi. sayenizde maliyeyi de tekrar ettim tamamdır.... şaka bi yana 93 puanla ilansızlıktan uyuyamıyorum. bari vmy gelse de yeşillense buralar.
-
@giallorosso Kısa dönemde Philips geçerliyse , enflasyon oranının %24 gelmesi sonucunda devletin topyekün enflasyonla mücadele edeceği bununda işsizliği artıracağı sonucuyla gene bizim ilanlar yalan mı oldu ?
-
Zaten klasik sınav yine katılım az olabilir
-
Hala yok mu ya şu zaman olabilirmiş duyumu alan? Şaka gibi
-
@t-robert-malthus iktisat bilmesinin zararları cehalet bu yüzden güzeldir.
-
iptal olma durumu var mı?
-
@aliveli o yüzden koyun yetiştiriyorlar bilemedik
-
vmy sınavı guy dguy mülakatları sgk denetmenlik ilanı için para toplayıp etkinlik yapalım diyoruz gazeteye ilan verelim diyoruz bizim sıkıştırmamız lazım birlik olmamız lazım ama kimse yanaşmıyor
-
@t-robert-malthus yakacaksın başımızı