11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar a kadro hukuk konu anlatım setini kullanan var mı?Yeterli mi sizce ve 2018 basımı değişiklikleri içeriyor mu?Basım ay olarak yer almıyor.Şimdi bu seti alsak faydalı olur mu?
-
@kendinehakime büyük ihtimal yeni degil o hocam biraz daha bekle derim. Sinav da yaklasiyo ama güncel mevzuat degisikliklerinden haberdar olmak sartiyla elindeki kitaplara bak derim vmy ye de az kaldi surada.
-
Arkadaşlar ben şu an guy'um işe başladıktan vmy ilanı gelene kadar hiç ders çalışmadım ilan gelince biraz hareketlendim ama olmayacak gibi konular yetişmeyecek bir sonraki ilanı bekleyim diyorum ama ülkemiz belirsizlikler ülkesi acaba bundan sonra ilan gelir mi sınav olur mu sen en iyisi bu fırsatı değerlendir diyorum kendime bir taraftan da bu sene başvuran sayısı diğer yıllara göre az şansım artar mı diye düşünüyorum dguyun ise olma ihtimali vmy ye göre daha y6üksek sonuçta acaba tüm enerjimi dguya mı harcasam iki arada bir deredeyim ne yapsam bilemedim
-
@minsipo 1037
-
1172 baya düşük 5 gün falan kalmasına rağmen aynı hafa sonunda 5 sınav olması baya etkilemiş anlaşılan
-
Başvuran herkes sınava girecek galiba daha 2500 ün yarısı bile dolmamış
-
@yetkili-ağabey hocam bizim milleti bilmiyor musunuz ya sondan bir gün önce kaç kişi başvurmuş ise son gün o kadar kişi daha ekleyin genel toplama 2 nin üssü şeklinde gider başvurular mesela ilk gün 2 kişi sonra 4,8,16.... son 2 gün asıl patlamayı yaşar
-
@yasaklı neden bekliyorlar acaba ben de onu anlamıyorum.. Zamanları yok heralde başvurmaya
-
@yetkili-ağabey heyecanı seven bir milletiz
-
Yeni kararnameye göre özel sınavla girenlere 5 yıl şartı yok yazıyor.
-
@gizo11 hocam sanirim 5 yil onlar icin devam ediyor, onun disindaki sure tekrar 3e indi yanlis anlamadiysam
-
@noyanna aynen hocam yani allah nasip eder girersek 3 yıl inşallah
-
@gizo11 İnsallah
-
C.tesi günü hangi sınav olacak arkadaşlar
-
@johnash hocam DGUY ile VMY konuları neredeyse(monografi hariç) aynı zaten. Hazırlanıp ikisine girmek daha mantıklı degil mi ?
-
Acaba başvuran sayısı kaç oldu. İnşallah bu sınav ve mülakatlarda liyakat esas alınır. İşini iyi yapanlar o yerlere girer.Millet yazdığına ettiğine bile şüphe ile bakar oldu.Acaba birileri beni şikayet eder mi başkaları bu partiden değilim diye beni fişletir mi diye düşünür oldu.Allah hak edenin yanında olsun.Öncesinde nasıl bir yerlere girmek için hak yiyenlerin akıbeti belli olduysa bundan sonrada bu yüzden hak yemekten itina edilir.Ülkesini seven bir yerlere gelmek için bir yerlere yarananların akıbeti yine bundan öncekinde olduğu gibi olacaktır.Allah hakedenin yanında olsun.emeklerinin ve alınterinin karşılığını versin
-
@hamidiye konular aynı ama çalışma tarzları farklı vmy ye daha teferruatlı çalışmak gerek hukuka başlamadım maliyeden maliye pol kısmı zayıf muhasebe desen daha hiç monografi çözmedim anlayacağın gidişat iyi değil :)))
-
@johnash hocam yazılıyi gecenlere soruyorum nasil calistiniz özel bir calısma yapmadım diyolar ya bnde bir sıkınti var yada yalan söyluyolar simdi test sorusunda bn tacir sorusunu kacırmam onu kagidada dökemem veya piyasa basarsiizlginida testte yaparim klasikte bir cumle bile kuramam.Su sinav test olsaydi ne olurdu
-
@zenginmemur onların kaynakları daha ayrıntılıdır ve en az 6 ay çalışmışlardır mesela hukuk için piyasadaki yüzeysel dersane kaynaklarıyla bu işin olması zor benim durumum da senin gibi daha önce hiç klasik sınava girmedim ne yazmalıyım ne kadar yazmalıyım ne yazmamalıyım bilmiyorum
-
Son başvuru kaç arkadaşlar