11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@rootofallevil ayrı monografi kitabı var mı yoksa tek kitap mı?
-
@i̇lanbekleyenbiri ilhan kılıç monografi çözümleri diye kitabı var 780 sayfalık bir kitap içinde monografi denemeleri de var
-
@yasemen duyum yok. tahminen ekim ayının ortası veya en erken ay başı.
-
Arkadaslar cikmis sorulari bulamadim yardimci olabilirmisiniz.
-
@zdrn ilk sayfaya bak hocam
-
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@yasemen duyum yok. tahminen ekim ayının ortası veya en erken ay başı.
Mevzuatı değiştirip sınavı test yapma durumu olabilir mi acaba ?
-
@paretowilfredo üstad sınavın ne zaman olacağına dair bir tahmininiz var mı?
-
@rootofallevil merhaba. meb ile vdk arasında eş durumu tayinine ilişkin yapılmış bir protokol var. Benzer durum emniyet ile de mevcut. Öğretmen eş müfettiş eşe tabi olarak tayinini eşinin bulunduğu ile herhangi bir muvafakat sorunu olmadan alabiliyor. Ancak il sınırı içerisinde vm merkez ilçede çalışıyor fakat eşi aynı ilde mevcut uzak ilçelere tayin olabiliyor. Bu durum meb in tayin gidilen ildeki öğretmen eksikliğine göre değişiyor.
-
@i̇lanbekleyenbiri İlhan kılıç monografi için iyidir. Hem öğretir hemde ezbere yardımcı olur. Klasik sınav ile alım yapan kurumların yıl itibariyle çıkmış sorularını bulabilirsiniz kitapta. Ben yeterlik sınavı hazırlık sürecinde fazlasıyla olan muhasebe bilgime rağmen sürecinde bir kere çözdüm baştan sona..
-
Ilhan kilic monografi kitabinin pdf hali elinde olan arkadaslar var mi bana da gndereblir misiniz bende ferhat yildizin monografisi var cogu kisi ilhan kilic deymce merak ediyorm..
-
Arkadaşlar VDK da bir duyum alan yokmu acaba?
Ne ders calisabiliyoruz nede farklı bir iş ile ugrasabiliyoruz , resmen elimiz kolumuz bağlanmış vaziyette. -
Ya bu işler kabak tadı vermeye başladı artık , her kurum sınavında başka bir olay oluyor , hadi tamam erteledin amenna senin takdirindir ama aradan neredeyse 1 ay geçti bi açıklama yapın yahu , sonuçta sınav hizmeti de bir kamu hizmetidir hatta planlama faaliyeti olarak daha önemli bir hizmettir , bu aksaklık bu onemsememek nedir arkadaş yahu
-
@can-mavi dostum bir mesaj atsaydın ya
-
@zenginmemur 14 tane mesaj gelmiş ve foruma telden giriyorum , mesajların cogunu göremiyorum bile , işteyken bakıyorum goremediklerimin hepsine
-
@can-mavi yoksa görüp de cevaplamadığımesas ve yorum pek olmaz yani yanlış anlama
-
@can-mavi hocam simdi bakabilirmisin
-
Sınava başlayamadım neden dguy sonrası açıklanacak beklentisine bu kadar kapildim
Şimdiye dek baya yol almış olurdum. Ne zamana olur acaba sınav umarım geç kalmam -
@aroma kalkıpta sınavdan 1-2 hafta önce açıklamazlar diye ümit ediyorum çok saçma olur.
Ekimin 3. veya 4. haftası en erken ihtimal olmalı tabi bu benim düşüncem -
@maxmin o kadar uzar mi ya hocam o tarihte yapılacak olsa dahi ne kadar öncesinden açıklanır ki çok da öncesinden olmaz bence malum yeterince geç açıklanmış olur sınav tarihi. Hep bi varsayım yaa