11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur 80 üstune bende rahat geleceğini düşünüyorum.ziraat,ptt gibi sınavlar varken klasik sınav gerçekten sıkıntılı insan bilsede tırsıyor sınavdan maaş olarak hemen hemen 3 ü de birbirine denk gibi,hepsininde kendine gore stressi var.ben vdk seçtim,sınavı gecebilirsem mülakat kısmında daha çok şansim var gibi.bakalım bekleyip görecez
-
Gecen yıl sınava girenler benim mufettislik icin ayri bir hazirligim olmadi diyen cok fazla kisi var.Ancak monografi icin ayri bir calısma yapmak sart degil mi?Klasik sınav bu kadar konu varken gercekten büyuk bir korku
-
@asdfghjkl hocam inşallah gelir 80e kadar en azından icimden bir ses bu 500 kisiyi bu sefer doldurcaklar gibi geliyo
-
@istatistikçik yazmıyor hocam.ögrenci numarası olarak gecmiyor,kayıt no diyor.vdk yla görüstüm hallettim şükür o konuyu.cok tesekkurler.
-
@ayse_furkan okurken kullandığımız numarayı mı yazdınız?
-
@allizwell hayır hocam.transkriptte yazan ve üniversitenin de telefonda söyledigi kayıt noyu kullanıcakmısım.vdk daki bayan oyle dedi.onemli olan bizim hakkımızda sistemden giris yapıldığında okulla baglantının tespit edilebilmesiymis.ben suan basvuruyu tamamlamadim ama kayıt noyu yazdığımda hata vermiyor ve sonraki sayfaya gecebiliyorum.sorun olsa hata verir dedi.bilgisayarın basına gecince basvuruyu yapıcam ins.
-
@allizwell yani tabi bu anadolu üniversitesiyle ögrenci numarası olmayanla alakalı bir durum.sizin ögrenci numaranız varsa onu yazacaksınız.
-
@tobıntax yüksek puani seç hocam
-
@zenginmemur düşer hocam özellikle sınav bakımından ziraat vdk gore daha kolay sınav,ama bankalarla yıldızım hic barismadi mulakatlarını ben hic gecemedim .yukaridan biri baski yaparsa vdk ya anca o şekil doldururlar 500 kişiyi ,yoksa şahsen ihtimal vermiyorum.
-
arkadaşlar kolay gelsin herkese. başvuruyu dolduruyorum en son başvuruyu bitir dediğimde bir hata alıyorum bir siteye yönlendiriyor ve geçerli bilgiler girilmedi gibisinden birşeyler yazıyor bu sorunla karşılaşan var mı ? karşılaştıysa da nasıl halletti yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.
-
89.56 puanla başvurumuzu yaptık.. hayırlı uğurlu olsun... başvuru numarası başvuran sayısını gösteriyorsa şimdiye kadar 512 kişi başvuru yapmış.. sayı bana az geldi.
-
Arkadaşlar,İlhan Kılıç’ın monografi kitabını bugün aldım inceledim biraz açıkçası gözüm korktu,monografi sorununu nasıl çözeceğiz tecrübeli bir arkadaş yanıtlarsa çok memnun olurum.
-
An itibariyle 525.başvuran oldum hadi hayırlısı
-
@ihc42 hocam ön yargili olma yeter. O kitap sana ogretir monografiyi. Zaten kolaydan zora gidiyo sorulari.
-
Tavsiyeni dikkate alacağım hocam,teşekkürler. @shady1
-
@ihc42 basta 1 günde 1 monografi yapabilmistim beynim catlamıştı.ama sonra acılıyorsun...
-
@ihc42 bende açıkçası çok korktum yevmiye kayıtlarından bilmediğim kayıtlar çok fazla ama hepsi çıkmış soru genel de o yüzden iyi bakmak gerekiyor..
-
arkadaşlar sınav saatleri kaçla kaç arasında ona göre uçak bileti alacağım da.bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar ferhat yıldızın monografi kitabı nasıl ?
-
Arkadaslar suan sayfaya giremiyorum ayni sorunu yasayan var mi