Memurlar.com vs tercihini yap
-
Ty candır..
Samimiyettir..
Sürecin tüm zorluklarını ve güzelliklerini birlikte geçirdiğiniz birçok güzel insanın olduğu yerdir... -
@falanfilan hocam başta vardı eski arkadaşlar hatırlarlar ama o kadar suistimal edildi ki kapattık mecburen.
-
@aliveli hocam bunu da düşündüm ve artık buranın müdavimi olan kişilere en azından açmanızı rica ediyoruz, biz suistimal etmeyiz x)
-
Memurlar. net biraz tehlikeli bir site. Orada yaptığınız yorumlara falan dikkat edin benden söylemesi. Kritik bir mülakata girecek olan bütün arkadaşlarıma o site üzerinden siyasi sorular yönelten bir profil vardı mesela. Ayrıca saçma sapan anketler yapıyorlar bu aralar...
-
@asdfghjkl hocam daha iyisini yapmak için soruyorum ilanalrı biz daha erken veriyoruz, tercihiniyap ilan sekmesinden neden takip etmiyorsunuz.
-
@aliveli bence foruma da ilan sekmesi koyulmalı daha işlevsel olur
-
Tercihiniyap gerçek, istenen, liyakat esasına dayalı mülakattır. Günlerce konuştuğun, bilgini, tecrübeni, söyleyeceklerini eksiksiz anlatabildiğin bir mecradır, paretowilfredodur, antimülakattır, reel olandır, eline geçendir, net ücrettir. Malumlar net sözde mülakattır, referanstır, torpili olanı ön plana sokmadır, adam kayırmadır, adamı olmayanı harcamadır, sanal olandır, brüt ücrettir, adı belirsiz adminlerdir.
-
-
@paretowilfredo yapma bunu pareto yapma bunu
-
@agor Ama tam yeri değil miydi ya
-
@paretowilfredo aslında memurlar vs tercihini yap yerine paretowilfredo vs memurlar .com yapsam daha iyi olurmus. Tek basina bir site kdr duyum sahibisiniz masallah
-
@möözun
eyvallah toprağım en güzeli bu olmuş :)) -
Ben bu başlığı gördüğümde adamları fazla da "yüzlerine karşı" övmeyelim diye yorum yapmamıştım :)) zaten her fırsatta dile getiriyorum falan demiştim karşılaştırmaya lüzum da yok bence her şey ortada. Ama şu da var; her başarı takdiri hak eder. Allah emek veren herkesten razı olsun, güzel işler yapıyorsunuz.
Yorumları okurken bolca güldürdünüz bu arada sağolun Malumlara yolu uğramamış bir insan olarak iyi ki forum mazimiz burdan ibaret dedim
-
@genclerbirlikli Bunu dün gece guy ilanı beklerken ben de düşündüm. Olmuyor öyle bir dpb bir forum bir yolu olsa buraya düşse o ilanlar
-
@plansız bi de ty ana sayfasını çok bilen kullanan yok o da etkili bu durumda.
-
@aliveli hocam madem konu açılmışken söyleyelim. silmekten ziyada iletiyi girdikten 10/20/30 dakika gibi bir zaman aralığında iletiyi düzenleme seçeneği olsa forum daha verimli olurdu.
-
@aliveli Düzenleme için bayraklama özelliğini kullansak nasıl olur?
Sanki olumsuz bir yanı varmış gibi geldiğinden o şekilde kullanmadım, ama müsait sanki.
Moderatör arkadaşlara anlatım bozukluğu/yazım yanlışını düzeltir misiniz gibi ricalarım olabilir mi mesela oradan? -
@hayatım-sınav ya moderatör anlatım bozukluğundan anlamıyorsa dediğiniz olabilir, @aliveli ve diğer yönetici arkadaşlar ile başka alternatiflere bakalım olmaz ise bayraklama şimdilik bu iş için uygun gibi.
-
Aradaki fark belli zaten. Asıl önemli olan ty nin birgün Memurlar gibi olup olmayacağıdır.
-
@agor inek bayramı da seçenek
(Neyse artık o -_-)