İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
İyi Bayramlar
-
2017-2010 çeko çıkmış sorular
-
@shady1 eyvallah dostum benim senin de ty ailesindeki diğer dostlarımın da bayramı mübarek olsun inşallah. Geç gelebildim biraz ama bayram bitmeden geldim :)) Ayrıca listede yer aldığım için ayrıca teşekkür ederim ;))
-
@shady1 çok teşekkürler bayramın son günün son bayram mesajı da benden olsun (anca) :)))) daha birçok mutlu bayramlar olsun ;))
-
Sona geldik mi yine? Neyse yarın yine aynı yerde burada görüşürüz. Umarım keyfinizi kaçıran bir lüzumsuz ile bu bayramda görüşmek zorunda kalmamışsınızdır diyeceğim ama o kadar zor ki
-
Sanırım bütün bayram neden hala işsiz olduğumun izahı ile geçti ama olsun napalım "bugünler yaşanacak", bunun yanında aylardır görülmeyen akrabalar görüldü, muhabbetler edildi. Hoşça kal bayram günleri.
-
Sanırım hayatımızda şu üç şeye çözüm bulunamıyor:
Düğünde oynama ve halay çekmeye
Siyasetin dönmediği akraba sohbetine
Bayramlarda sadece yaşadıkları bilinen akrabalarla görüşmeye -
@shady1 biraz geç oldu ama teşekkür ederim kardeşim herkes için hayırlısını diliyorum
-
Değerli dostum @brzezinski nin gelecek bayramini şimdiden kutluyorum
-
Dostlar herkese Merhaba. Bugun bayram!
O veya bu şekilde gerek ülkemiz olarak gerekse biz sınavlara hazırlanan adaylar özelinde çok da ışıltılı, altın yaldızlı günler geçirmiyoruz farkındayım. Zorluklar var hayatımızda ve bu zorluklar an gelip de bizi soluksuz bırakabiliyor, geleceğe, yaşama dair ümitsiz kılabiliyor.
Bayram sonrasında KPSS ve Guy başta olmak üzere açıklanacak sınavlar var. Kimimiz sevinecek kimimiz bir başka sınava ve zamana erteleyecek düşlerini. Ama yine de kavga bitmeyecek elbette ilk ďüşmek ile. Bir seferde olmayan hep olmayacak değil, aslolan sürdürmektir emek vermeyi ve kazanacak olanlar emek vermeye devam edecek olanlardır. Inşallah bu sınavlarda ve başka uğraşlarınızda gönlünüzce neticeler elde edersiniz her biriniz.
Gelen sınavlar var, bu vesile ile evinde kalıp ailesinden uzakta geçirecek güzel dostlarımız var bayramını. Kutsal emekleri, çilelerine denk olanlar onlar, var olsunlar ve gelecekten umut kesmesinler onlar da. Bu sevdiklerinden uzaktaki son bayramları olsun.
Ve ailesine belki hiç varamayacak güzel dostlarımız var, eksik kalanlar ve halen hayata tutunmaya çalışarak bu süreçte olanlar.
Her biriniz iyi ki varsınız ve iyi ki bizimle buradasınız.
En kısa zamanda her birinizin hayatı yakalaması için duacıyız dostlar.
Bir sonraki bayramımızın daha güzel olması dileğiyle.Bayramınız kutlu ve mübarek olsun.
-
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun mutlu huzurlu günler ve gönlünüzce atanmanız dileğiyle
-
Kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar.Allah kılınan namazları,yapılan ibadetleri,edilen duaları kabul buyursun.Hayırlı günler dilerim.
-
İyi bayramlar:)
-
iyi bayramlar arkadaslar ramazan bayraminda issiz gecirdigimiz son bayram olsun dedik sukur oyle oldu.insallah sizlerinde issiz gecirdigi son bayram olsun ve akraba ziyaretlerinde gururla oturmayi verdginiz emekleri ballandirarak anlatmayi allah hepinize nasip etsin.
-
Hayırlı bayramlar güzel insanlar, Allah her daim mesut ve bahtiyar etsin sizleri.
-
İyi bayramlar dostlar
-
Bayramımız mübarek olsun, herkese hayırlı ve güzel bir bayram dilerim.
-
Bayramımız mübarek olsun dostlar
-
İyi bayramlarrr
-
Bir balkon konuşmasi da bizden olsun
Hepinize Hayirli Sabahlar Arkadaslar
Emeklerinizin karşiliğini en kisa sürede almaniz dileklerimle, issiz gecireceginiz son bayram olsun .
Geçen bayramda da bu cümleyi kurmustuk hep birlikte . Her ne kadar kendim adina inanmayarak soylesem de gercekten son işsiz bayramim oldu Allah'a çok şükür.
Ben ortaokuldan beri her bayram ders calistigimi bilirim . Bayram demek bizim için ders calisma zamani demekti. Hergün oldugu gibi oturur ders calisirdik ama buruk bir sekilde calisirdik.
Herkesin sürekli duyduğu cümleleri biz de duyuyorduk. Aciyan gözlerle bakişlar , Yine mi ders, bayramda da mi ders , bosuna ugrasiyosun, Once referans bul, niye olmuyor bu mulakatlar , once duz bi memur ol da sonra mufettis ol, kesin şu yüzden olmuyo .... saymakla bitmez biliyorsunuz
Bu bayramda da bu sıkıntıları yaşayacak , ders calismaya devam edecek dostlarimiza seslenmek istiyorum.
Insallah bu günler geride kalacak . Hayalinizdeki meslege atandiginizda buna değdi diyeceginiz günler de gelecek.
Sonra da akrabalara iade-i ziyaret zamani Acıyan gözler, yerini takdir eden gözlere birakacak.Yeter ki pes etmeyin. Emeklerinizin karsiligini almadan bu yoldan vazgecmeyin. Kazanan siz olacaksiniz öyle veya böyle.
Süreç çok zor biliyorum. Ancak Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir. Biz insanin kaderini çalişmasina bağli kildik demiyor mu Allah . Öyleyse biz, bize düşeni yapalim gerisini O'na bırakalim. Niye olmuyor demeyelim , O'nun bir bildiği vardir diyelim .
Bu vesile ile Tüm islam aleminin ve forumdaş herkesin kurban bayramini en içten dileklerimle kutlarim, bayraminiz mübarek olsun.