2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Benim tahminim 80 üzeri sınava girer bende sadece Sayıştay için 2 ay kala calismaya başladım ve girmek zorunda kaldım. 79.5 puanda kaldık benden buraya kadar
-
Bana da 20 katı eleme sınava çağrılcak gibi geliyor
-
80 yads 75 bile olabilir yoksa ne manası var sonuçta 4 aşama sınav bir test daha var .75 benim tahminim o da 8000 kişi civarı sınava girer teste
-
@annarf hocam kesinlikle katılıyorum osym kpss ayarında bir sınavı 85 puan deyip sadece 1000 kişinin girecegi sekilde yapmaz gecen sene 10 bin kisi teste girdi taban dediginiz gibi 75 olabilir kaymakamlık sınavında kpss şartı varken 75 puan taban koymuştu bir an önce ilan gelsin artık
-
@annarf Bende katılıyırum 80 taban puan bu sınav için biraz agır olur 75 olması daha mantıklı zaten 2 aşama daha var kpssden sonra
-
taban 75 olacaksa kpss puanı istemenin anlamı ne kü. amaç sınava başvurusu sayısını azaltmak değil mi
-
ösym para kazanmayacağı bir işe girmez:) 80 veya 75 üstü herkes girsin felan derler bence.
-
Sayıştay p48 20 katı çağıracağını düşünüyorum ..yani ilk 1000
-
Yani 80 de ihtimal ama 75 de olabilir çünki ÖSYM testi yapacak sonuçta onlar için çok problem değil ha 3000 kişi olmuş ha 8000 puanlar bu sene 4 pyan falan dusuk geldi Sayıştay yönetimi bunu gozonune alırsa 75 yapar ama almaza 80 yapar.bir arkadasim suan 4 senelik denetçi kpss 77 olmasına rağmen 2013 de girmişti burda 4 aşama olmasi bence biraz kalite arttırmak hiçbir amacı olmayıp öylesine giren de 2bin 3 bin kişi oluyor en az onları azaltıp biraz daha nitelikli insanlari rekabet e sokmak diye düşünüyorum eğer eylül se sınav temmuzda ilan gelir zaten görürüz
-
Sayıştay sanki p48 80 üstü herkesi sınava çaşıracakmış gibi geliyo.Böyle olursa sürpriz olur
-
Umarım 80 üstü diye cagirmaz 79 ile girememek koyar Sayıştayın bu yılki siralamari dikkate alıp 75 e çeker umarım bu senenin 79 u geçen yılın 83u idi
-
@zenginmemur sürpriz olmaz bence kanka eğer böyle bi aşama koyduysa daha ötesi olmaz bence
-
bence firsat bu firsat sayistaya baski yapalim geç haber verdiniz calisamadik diye yoksa bunlar 20 katini cagiracak
-
@varoufakis mail atılabilir yada bimer e yazılabilir etkili olabilir
-
@annarf ben mail atmaya çalıştım cok uzun bi cümle kurdum bi şeye benzemedi bunu böyle gönderirsem ciddiye almazlar diye düzeltmeye çalıştım sonra sıkıldım vazgeçtim
-
@varoufakis ben yarin matbu bir yazı hazırlarim burda paylaşırım
-
@annarf bende elimden geldigince katkıda bulunurum ama türkçem kötü
-
Alacağı sayının bence maximum 10 katını eleme sınavına çağırmalı.
5 katını da yazılı sınava çağırmalı.
3 katı da mülakat olmalı.
Sanki GUY'a giriliyor da 75'e cekilip 8000 kişi girmeliymiş.
Olmadı kpss ye giren herkes parasini bastırsın girsin. -
-
KPSS puanıyla alım yapacaksa bence katı çağırmalı, 20 katı gibi görünüyor ama bence de 10 katı çağırmalı...