2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@ceronimo inş öyle olur. 85 ve üzeri alan 2000e yakın kişi var. Bu yüzden 85+ olabilir diye düşündüm ama 80 de olabilir tabi
-
@Fişek-MORGEN sadece tahmin hocam 80 de isteyebilir
-
@ff ya burda tuhaf olan puandan çok tekrar aynı sınavı aynı kurumun tekrar tekrar yapması.
-
@Fişek-MORGEN tabi o biraz saçma oluyo hocam. Ama ben mantık aramıyorum artık bu sınavlarda
-
merhaba dostlar. sayıstay denetçisi ahbabım, başkanın geçen bir toplantı da artık yeni sınav 2 aşamalı olur demiş. şimdi mevzu şu bu 2 aşamadan kasıt nedir?
buna kpss dahil mi ? benim yorumum kpss 1 aşama, 2.aşama ise direkt mülakat.
arkadaşın yorumu ise kpss hariç 2 aşama..yani 1 tane kurum sınavı ( klasik veya test) + mülakat.
siz neler düşünüyorsunuz ? -
Kpss + Klasik olur sonra da mülakatı yapar bitirirler
-
@Harun-Resid cagrilma olayı eski sistemde kaç katı oluyodu hocam?
-
5 kat yazılı 3 kat mülakat @friedman98
-
@Harun-Resid ilk 250 kisinin şansı var öyleyse
-
@friedman98 doğrudan yazılı sınav yaparlarsa 5 kat belki artabilir. Bilemiyorum valla göreceğiz
-
@Harun-Resid doğrudan yazılı sınav olursa 5 kat artar bence de. Murakıplık sınavı 20 katı olmasına rağmen yarısından çoğu gelmedi sınava.
-
P48 den kaç almak gerekir acaba en az
-
2016 kpss puanı ile alım olabilir mi bilgi edinebilen var mı ?
-
@nefiseok 2017 SAYIŞTAY SINAVI içinde söyledi:
2016 kpss puanı ile alım olabilir mi bilgi edinebilen var mı ?
hayır mümkün değil artık
-
teşekkürler @davetsiz
-
@davetsiz kpss+giriş sınavı(eleme+yazılı+mülakat)
-
Ben de rayide katılıyorum. ilk aşama kpss olur ikinci aşamada önceki sınavda olan 2 sınav ve bir mülakat. Burada can alıcı soru 80 ve üzeri alan herkes 2. Aşamaya geçebilecek mi ? Bu yönde bir bilgi gelse çok güzel olur. Sınava da az kaldı iyi gaz olur kendi adıma. Pareto bilir böyle şeyleri ama oda yogun sanırım. ..
-
Arkadaşlar 2017 sınavı için kurslar ne zaman başlar ve hangi dershaneleri önerirsiniz
-
Hiçbir dershaneyi önermem bence Hakimlik Sayıştay kaymakamlık gibi sınavlar dershane ile olacak iş değil. Zaten kpss den bilgi birikimi vardır evde düzenli bi çalışma ile halledilir.
-
@Harun-Resid @Türkşad aynen katılıyorum