2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@ceronimo 2017 SAYIŞTAY SINAVI içinde söyledi:
İki alım işi çok güzel bir haber ama ben hiç ihtimal vermiyorum. Ama dedigim gibi güzel bir haber keşke olsa
Neden ihtimal vermiyorsun ki?
-
@davetsiz bir sebebim yok tabi sadece düşünce ama içimden geçende keşke nisan da alım olsa
-
@faizkoridoru 2017'de alım yapmicaz deniyor acaba sayıştayın 2017deki beklenen alımınıda etkilermi ?
-
@mustafaak etkilemez.
-
Başlığın güzelliğine.. Sayıştay denetçiliği bir rüya..
-
Yeni mezun olmuş bir kardeşiniz olarak soruyorum, ilk girişte kazanmak mümkünmüdür sizce ? En azından ilk aşama olan test sınavını ? Sayıştay denetçiliğimi rüyalarıma giriyor. Öyle bağlıyım gönülden ve çok sıkı çalışıyorum. Kpss benim için sayıştay denetçiliğine giden bir basamak. Bu arada yurtdışında kimsenin ismini cismini duymadığı bir üniversiteden mezunum. Ergenlik dönemini yoğun yaşadım çok serserilik yaptım. Ama artık ayaklarımın üstündeyim.telkinlerinize ihtiyacım var sanırım. Verdiğim gereksiz bilgilerden ötürü kusura bakmayın
-
@kunt arkadasim cok ileri bir tecrübem yok bu sinavla ilgili ama kisaca bir seyler soyleyeyim.
2016 mezunu olarak 4 arkadas bu sinava hazırlık yaptik aramizdan benim haricimde 3 arkadasim iyi puanlarla ilk 100 ve 150 ye girerek yazili sinav asamasina geçtiler. Benim siralamam da 310 civarı idi yani 2 3 netle falan yazili aşamaya kalamadim.
Bu is tamamen odaklanmayla ilgili benim basarili olmama sebebim baska bir sinavada hazirlaniyor olmamdi ayni donem icerisinde.
Tum mesele calismayi sekteye ugratmadan surekli devam ettirebilmek sınav bu sene ayreten dikkat olcen bir sinav oldu.
Kisaca olayin birinci ikinci sefer girmekle alakasi yok mesele tempoyu tutturmak. -
sayıştay denetciliği sınavını kazanıp atanan arkadaşları unesco korumasına almak lazım..
-
@kalemiye anladım hocam. Tempoda sıkıntı yok gibi. Full konsantre 4 aya yakındır çalışıyorum. Dershaneye de gidiyorum. Çokta takıntı haline getirmemek lazım ama dinlemiyor beyin. İnşallah Allah herkese nasip eder gönlünden geçen yerleri.
-
Ayrıca sölemeden geçemicem. Mükemmel bir forum olmuş. Geç kalmış olsamda yerimi buldum.Sıcak bir ortam var:cartwheel_tone1:
-
@kunt bende 2016 mezunuyum ilk girişte test sınavıı geçtim. yazılı sınavada girdim sonuç bekliyorum. öyle abartılacak kadar aman aman zor degil sen yeterki iste ve çalış çok rahat halledersin...
-
@mk_38 acaba iktisattaki kaynağınız neydi. en güvendiğim alan iktisattı test sınavında en çok iktisattan yanlış yaptım. 82 puan alabildim testten, yaziliya kalamadım maalesef. iktisat hariç bi sorum yok. teşekkür ederim şimdiden.
-
Buraya bi up atalım değerlenir ilerde. İnşallah KPSS öncesi açar.
-
@FC-Real-GDP iktisattan kendi notlarım vardı ama yazılıya erdal ünsaldan çalıştım özellikle mikro için. benimde en iyi alanım maliye bende en çok maliyeden yanlış yaptım. bu birazda güvenden kaynaklı sanırım
-
Arkadaslar kpss de soru sayısı artırıldı malum Sayıştayda da eskiye donus olabilir mi 30 ar soru şeklinde ?
-
@ceronimo en azindan gelecek sinavda da 90 soru sorulur. hemen değişmez bence.
-
Sayistay gibi son derece ciddi ve kurum kulturu oturmus bir baskanligin eksik var diye ani reflekslerle hareket edip alisilmisin disina cikacagini sanmiyorum.
Yani sinav yine Ekim gibi olur ve sayi yine 45 olur. -
En son sınavı kazanan ve göreve başlayanların toplu fotoğrafını gördükten sonra hayallerimi erteledim Şaka bi yana iktisatıma güvenim sonsuz ama hukuk beni yarı yolda bırakıyor hep
-
Sayistayin test sinavinda genel kulturum cok dusuk geldi nerden calismam lazim genel kulture
-
@busus genel kültürden kastiniz tarih mi yoksa güncel olaylar mi ?