2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@ceronimo çok teşekkür ederim
-
Kpss puanına ihtiyaç yok hocam Sayıştay için. Kpss ayarında oluyor test sınavı. Tercih edilme sebebi de hakimlikle nerdeyse aynı şartlara sahip olması @cekirge
-
@Harun-Resid çok sağolun hakimliğe hazırlanıyodum ama bu sınava da giricem inşallah o zaman
-
Sayıştay Başkanı sayın Baş, Gazi Üniversitesi'ndeki konuşmasında sonbaharda sınav geleceğini açıklamış,herkes için hayırlı olsun.
-
@SEO güzel haber
-
Birazda alım sayısı yüksek olsa ...
-
@ceronimo 45 45 olur 2 alim
-
2 alım bence zor. O kurum öyle bi işe girişmez
-
Tek alımla yine 45 sayısı makul olan ama şu yaşananlar sonrası neden 60 kişilik bir alım olmasın?
-
Bence 45+45 Sayıştay da zor. Ama neden 60 olmasına katılıyorum
-
Alım 45'lik olacak dostlar, yine Eylül sonu Ekim başı planlanıyor. Şu an 2014 girişlilerin yeterlik koşturmacası var kurumda. Onların süreci ve son sınav mülakat neticeleri netleştiğinde bu takvim de netleşmeye başlar. Takipteyiz bu yıl da.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
İnşallah hersey daha güzel olur. Arkadaşlar artık bu başlığıda canlı tutmanın zamani geldi sanki...
-
Gecen sinava girdim eleme sinavindan 77 aldm gk cok dusuk gelmisti nerden calisabilirim ? Video disinda
-
@busus çok soru çöz eline ne geçerse çöz başka yolu yok
-
Canim sayistayBu kuruma neden bu kadar hayranim bilmiyorum.
Insallah eylul sonu olur sinav,ekime sarkmaz. Ve Insallah kazaniriz -
Ee arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar. Nerelerdesiniz....
-
sayıştay denetçisi bundan böyle kpss48 ile alınacakmış arkadaşlar bununla ilgili detaylı bilgisi olan var mı?
-
http://www.osym.gov.tr/TR,13021/sayistay-baskanligi-sayistay-denetci-yardimcisi-adayligi-sinavina-basvuracak-adaylarin-dikkatine-13032017.html
p48le alcakmış. @paretowilfredo direk mülakat mı olur? kaç katı çağırılır ? senden haber bekliyoruz hocam -
Kpss şartı ilginç oldu. Kaymakamlık içinde bence yakındır kpss şartı
-
Bu yeni mi açıklandı arkadaslar ? Kpss ye bu kadar kisa sure kalmisken biraz kotu oldu p48 durumu