2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@Harun-Resid hocam sırf evden çıkmak adına istiyorum insan yüzü görmüş olmak için.
-
@Türkşad o zaman bir şey diyemem hocam
-
@Türkşad dostum kütüphaneye gidip arkadaş edin o zaman para da sende kalmış olur.hem kütüphane arkadaşlıkları iyidir. ha plan programlı düzenli bir çalışmam olsun diyorsan ayrı tabi
-
Bakalım sınava girmeye hak kazanabilcezmi daha o mesele var Kaç puan gerekecek bilmek lazım
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetciligi-meslek-tanitimi Vakit yaklaşıyor dostlar. Mesleğe bir bakma zamanıdır.
-
Beklenen sınav yaklaşıyor.
-
@paretowilfredo hocam çağırma olayı nasıl olacak sizce belli bir puanın üstünde olan herkes çağırılır mı yoksa ilk 225 mı çağrılır ?
-
Kpss şartı getirilmesiyle eleme sınavının anlamının kalmayacağını düşünüyorum. Kurum, hali hazırda kendi üzerindeki yükü azaltmak amacıyla kpss şartını getirdiği tahmin edilebilir. Bu mantık da bana aradaki 2. bir test eleme sınavının gereksiz olacağını düşündürüyor. Burada okuduğum kadarıyla bazı kurumlar alım süreçlerinde sadeleşmeye giderken, sayıştayın da eleme sınavını kpss ile değiştireceği izlenimi yarattı. Aradan bir sınavın eksilmesi bizim için daha iyi olur. Ama ilk 225 olursa biraz sıkıntı
-
Kardeşim son yapılan yönetmelik değişikliği ile Eleme Sınavı'na dair değişiklikler gerçekleştirildi. Muhasebe testi eklendi. Yani Eleme Sınavı yapılacak.
-
bir an önce açıklasalar ilanı da şu milletin kafa karışıklığı bir ortadan kalksa idi iyi olurdu. ancak böyle kpss sisteminin değişmesi, sayıştay sınavının değişmesi ve ilk kurbanlarının biz olmamız nedense bana kobay faresiymişim gibi hissettiriyor.
-
Kpss şartı neden getirildi o zaman, ilginç bi eleme sınavı bizleri bekliyor olacak galiba
-
4asamali sinav mi olur ya arkadas o zaman niye kpss sarti getirdiler eleme sinavi kalmayacaksa. Imkansizlastiriyolar bu sayistaya atanmayi bu nedir ya
-
@saas bende aynen böyle düşünüyorum. Geçen seneki sınavı bir kaç soru ile kaçırdım meğerse son sınavımmis gitti Sayıştay
-
Dostlar selamın aleyküm. Haberler var ufak tefek. Sınav Eylül ayında yapılacak, planlama bu şekilde.Sayı olarak 60 kişi düşünülüyor.
Ek olarak kat meselesi netleşmiş değil. İki sistem konuşuluyor. Ya belli bir kat kadar aday çağırılacak ya da baraj puan üstü çağırma yapılacak. Ancak netleşmiş değil.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo haberler için sağ olun eğer dediğiniz gibi 60 kişilik alım olur ve 20 kat çağrılırsa 1200. kişinin puanı 85 ten aşağı olmayacaktır
-
p 48 i 15 martta duyurdular burdan hareketle sayistay a baskı yapip taban puani dusurmeliyiz bence.
-
kaymakamlık sınavı ile arasında pek gün farkı olmayacak gibi o zaman, bari eylül sonu olsa sınav.
-
benim anlamadığım şey, madem eleme sınavı yapacaksın neden kpss şartı getirdin? ben bu sınavı 2014 yılında kpss'den 73 almama rağmen kazanmıştım. şimdi 85-90 üstü derse ve bir de eleme sınavı yaparsa çok yazık ederler gibime geliyor. umarım mantıklı bir baraj puanı koyarlar.
-
Sınav acıklandı bir stres bitti simdi de sayıştay ilanı stresi başlayacak acaba taban 85 mi 80 mi olacak yoksa kadro katı seklinde mi cagiracak
-
2016 puanları geçerli olur mu sizce? Yoksa sadece 2017 kpss p48 mi?