2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Eylül ayını yarıladık neredeyse sınavla ılgili bir duyumu olan yokmu
-
@paretowilfredo sayıştay ile ilgili bir duyum varmı
-
Bayram sonrası ilan gelir diye düşünmüştüm . Girip giremeyecegim bile belli değil o da ayrı sıkıntı .
-
Abi nerdesin sen yav, hiçbir şeyin de belli değil yeni yıla girecez. Gel de seninle beraber tüm sınavları bırakacam söz, son sınavım sen olacaksın bir daha istemeyecem. Hadi aslan parçası
-
@kombassankoma Benimde son sınavım ama çalışamıyorum sınav açıklanmadan motivasyon sıkıntısı çekiyorum ama sayıştay son sınav benim için ELANOR sanırım aynı düşünceleri paylaşıyoruz
-
bu sınav daha gelmez. ümidimi kesiyorum. Nelveda Nsayıştay!!
-
@burcuburcu 2017 SAYIŞTAY SINAVI içinde söyledi:
@i.fazıl-pelin forumda yazan vardı altında çalışan vmylere hakarete varan ifadeler kullanan üstleri var falan diye. Arkadaşlarımdan mesleğe gidenler var ancak diğer mesleklere geçmek için gecelerini gündüzüne kattılar.
senin gibi tiplere de hayranım he! vmy de seni gelse de bizde bir an önce işe başlasa diye can atıyodu. burda işsiz işsiz geziyosun, sanki vmy'yi kazansan gitmeyeceksin!!
-
Gerçekten niye bu kadar gecikti anlamıyorum
-
En ufak bi bilgi bile yok sınav hakkında
-
bu sene planlar değişti galiba. pareto da o yüzden cevap yazmıyor belli ki. bence pareto açılmayacağını öğrendi, motivasyonumuz kırılmasın diye söylemiyor
edit: umutsuz bir birey tarafından söylenmiştir.
-
Arkadaşlar sınav yüksek ihtimal aralıkta sayı yine 45 kişi.
-
@safiTÜRK69 kpss 48'den alım yapacağı için sıralamaya gücüm yetmez
-
@safiTÜRK69 hocam kaç katı çağrılır. sağlam bilgi mi çalışmalara başlayalım
-
@genclerbirlikli Hocam kaç katı konusunda hiçbir bilgim Yok belkide karar dahi verilmemiştir. Bilgi sağlam diyebilirim. İlanın detayını bilmiyorum.
-
@safiTÜRK69 çok teşekkürler
-
Aralıkta sınav var ise kısa zamanda ilan gelir ozaman inşallah da en kısa zamanda gelirde hedefimize odaklanma imkani buluruz
-
@safiTÜRK69 şu haberin güzelliğine asaletine bakınız, inşallah sıkıntı olmaz bu sefer ilanda. ilanla alakalı belirsizlikler de biz kemale erse de rahalasak.
-
@safiTÜRK69 İNŞAALLAH bu sefer doğru olur duyum aralık güzel bir tarih çalışmak için zaman var. Ah Bir de ösym takvimine düşse. Pareto dan hiç ses yok artık özlettti kendini
-
bu sınava daha önce girmiş olan var mı arkadaşalar?nasıl çalışacağız bi yol gösterse ben çalışıyorum ama yeterli mi hiç emin değilim
-
@toranj kpss kaynakları yeterli olur. Test sınavında hız çok önemli. Ayrıca 30 gk gy sorusu var minimum 20 tanesini yapmanız lazım. Test sınavında belirleyici olan gk gy'dir