2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Sayıştay çıkmış sorularına nereden ulaşabiliriz
-
@paretowilfredo 23 eylül duyumuyla ayni yerden mi? Yani guvenilir mi kesine yakinmi?
-
@wilfried çıkmış sorular kitap şeklinde var birkaç yayının
-
@kelaynak ama son 3 yılın sinav sorularini ösym yayınlamiyor
-
@wilfried onları bilemiyorum. belki grupta sınava girenlerin derlediği cevaplar vardır onlara bakabilirsiniz. bi fikir oluşturur en azından
-
artık gelsin lütfen
-
@paretowilfredo kardeşim bu tarih kesin mi ihtimal mi , çünkü genel olarak sayıştay sınav tarihinden bugüne kadar şaşılmamış, belki 2018 kpss sonrası ihtimali de olabilir mi ...?
-
@armagan Hocam zaten cuma günü ilan gelse 20 Ekim 60 gün eklersek sınav aralık ayının 20 sini bulur.Büyük ihtimal bu gidişle 2018 e sarkacak gibi görünüyor..(2016 sınav ilanı 1Eylül de gelmiş 30 Ekim de sınav olmuş)
-
@oguzhan06 hocam benim bildiğim galiba idare sınav ilanına çıkınca en erken (eğer yanlış bilmiyorsam) 30 gün geçince sınav yapabildiği idi. siz 60 derken bu süreyi mi kast ediyosunuz? ben tam emin olmadığım için soruyorum, 60 da olabilir yani aklımda 30 kalmış.
-
@emrediyebiri evet hocam ilana çıktığı tarih ile sınav aralığı 60 gün
-
Dostum, beklediğim ve hazırlandığım bir sınav bu, bu seneyle alakalı yeni bilgiler mevcut mu? Nitekim olmayacaksa iş teftişe odaklanacağım... @paretowilfredo
-
@obsesifsancı Son bilgi aktardığım gibi dostum. Yeni bir gelişme yok malesef. Eldeki ilana odaklanmak zaten sana bir şey kaybettirmeyecektir, Alan kısmı çalışmasının her halukarda faydası olacak:) Gelişme olursa paylaşacağız
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim dostum, buradaki birçok dost gibi hakkını ödeyemeyiz. Allah razı olsun...
~
Son olarak, daha önce Sayıstay'ın ilk aşamasını geçen dostların netleri nasıldı? Paylaşan olursa çok mutlu olacağım. -
@obsesifsancı http://forum.tercihiniyap.net/topic/46/30-ekim-2016-sayiştay-başkanlığı-denetçi-yardımcılığı-sınavı/1207 bu mesajdan itibaren inceleyebilirsin dostum. Açıklandığı mesaj
-
@paretowilfredo hocam hangi puan turunden alir ve sizce olasi bi ilan kac puanla kapatir yanlis bilmiyosam onceden kendi sinavini yapiyodu bu sistem ilkmi bilmiyorum ona gore umitleneyim
-
@hattorihanzo puan türü p48 hocam belli o zaten. 20 katı diye bekliyo herkes. Ben hala 80 85 gibi bi baraj olabileceğini düşünüyorum
-
@ff puanim 79 kusur siralama 4998 5000 kisi cagirilir tarzi seyler okudum biraz geride yani mantiksal acidan sinava girsem bile rakipler disli ama matematiksel olarak bitmedikten sonra elimden geleni yaparim yeterki acilsin onceki sistem yani kpss ile alim yapildigi zamanlar hakkinda bi bilginiz varmi
-
@hattorihanzo daha önceden sayıştay direk kendi test sınavını yapıyodu. Alınacak aday sayısının 5 katı yazılı sınava girmeye hak kazanıyodu. Örneğin 45 kişi alınacak, test sınavında en iyi yapan 225 kişi yazılı sınava kalıyodu. Yazılı sınavdan da 3 kat mülakata kalıyodu (135 kişi). Şimdi test sınava çok aday girmesin diye (heralde) ön koşul getircekler. Mesela "p48 80-85 üstü başvurabilir veya alınacak aday sayısının 20 katı girebilir" gibi.
-
@ff 20 katini cagirsinlar bu yila mahsus hocam cok tesekkur ederim
-
@hattorihanzo öyle olacakmış 20katını çağıracakmış diye duydum