2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Eyvallah huhuk için konu ve soru öneriniz nedir
-
@paretowilfredo hocam eleme sınavını ösymnin yapacağını düşünürsek 20 kat çağırılma ihtimali artıyor mu yoksa bu bir kriter değil mi?
-
hukukta elimde 4t özel-kamu hukuk kitabı ve hakimlik kampı var.(idari hakimlik kampı)
ikisinden çalışıp,üstüne soru ve deneme düşünüyorum. -
@paretowilfredo aleykümselam hocam sonunda beklediğimiz haber geldi sağolun.
-
@luthor Benim kanaatim ösym yapacagi icin mhuy gibi olma ihtimali var dostum. O yuzdrn mantiksiz bir cikarim degil bence.
-
@paretowilfredo Ösymnin 200,250 kişi için sınav yapması pek olası gelmedi bana inşallah yanılmayız hocam.
-
@köykorucusu kardeşim özgün soruları çözerek vakit kaybetmeye gerek yok. Ben sadece çıkmış soruları çözdüm 30 netim var. Çıkmış soruları sürekli çözün.
-
iktisat için önereceğiniz bi soru kitabı var mı arkadaşlar?
-
@toranj tufan samet birincil kaynak bence dostum. Ozellikle sayistay sinavinda sayisal temelli sorular sevilir bu konuda olcucu sorular var kitapta.
-
İnşallah 80 ustunü cagırır
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo hukuk konu ve soru önerisi yaparmısım bugün seni yorduk ama biraz heyecanlandım kaynakları tamamlayıp bir an önce başlamak istiyorum
-
@bunekadarçalışma Estagfurullah dostum. Sayistay'a dair oneri yaptigim eski sinav basliginda tum dersler icin onerilerim var dostum oraya bakabilirsin hatta linki ekleyeyim
-
@paretowilfredo eyvallah hocam teşekkür ederim okumuştum bunu ama belki 2018 güncel birşeyler vardır diye sordum tekrar sağol
-
@bunekadarçalışma Bazi kaynaklar halen kült dostum alternatifi cikmadi. Oldukca eklemeler yapariz muhakkak.
-
5000 kişi sınava çağırsa,zaten 150 tlden yapıyorlar genelde sınavları 150x5000=750.000 TL eder.
ösym sever böyle şeyleri:) -
KOMPOZİSYON: Bu kisim ekonomik/mali altyapinizi ve muhakeme becerinizi, guncel gelismeler ile harmanlama becerinizi olcmeye yoneliktir. Bu becerilerinizi gelistirmek adina alan bilginize ek olarak, ekonomi makalelerini takip etmenizi, bazi ciddi olaylar uzerine yazilmis kitaplari okumanizi ve de guncel olarak ekonomik gostergeleri/rakamlari takip etmenizi oneririm.
Hocam kitap,makale için daha spesifik kaynak önerebilir misiniz rica etsem? -
@ridvan mahfi eğilmezin sitesini takip etseniz hem maliye hem iktisat hemde kompozisyon için çok faydalı olur
-
@bunekadarçalışma teşekkür ederim
-
@ridvan kolay gelsin