2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
@emrediyebiri simav gelse nasipse gircez de sinav gelmiyo bu gidisle de 1 yil sonra ancak gelecek
-
Sayıştay sınavının tanıtımı vardı nerede o acaba dostum ?
@paretowilffredo -
-
Benim dostum paretoya ne oldu ya kim bunlar ????
-
@suigeneris burdayim dostum. Meslek tanitimi sabit platformda dostum kpss a sabit konularin icinde
-
@paretowilfredo hicbirsey aslı gibi olmaz : ))))
Aralik 13 askerim Allah 'a emanetsin . -
@suigeneris hayirli tezkereler dostum. Allah sag salim donmek nasip etsin. Unutma bizi bekliyoruz geri insallah
-
@paretowilfredo Dostum amin çok sağol .
1 senedir hakimlige kapandim . İlan gelmedi . Ben de tecili bozdum işte . Mayıs geleceğim .
İdari hakimlik için duyum alırsan lütfen özelden mesaj at. Bir şekilde ben onu okurum . -
@suigeneris o ne demek birader?
-
@terkiphatasi Hayırdır ???
-
@suigeneris ...kim bunlar? Ne demej onu soruyorum
-
@terkiphatasi Hakaret yok !!!!!!
2 tane daha pareto varmış ..onu sorguladim .
Asıl paretoya ulaşamayınca .. -
Resmi gazetede ilanlarda Sayıştay Başkanlığını görünce bi heyecan yaptım ama başka konuyla ilgili bir ilanmış
-
@dumbass hahahaha
-
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/03/20170331-9.htm en güncel denetçi yardımcılığı yönetmeliği bu mu arkadaşlar
-
@ofa evet hocam
-
Madem başlık hortladı biz de soralım Bi duyumu olan var mı? 2018 sonbaharına kaldı gibi duruyo sınav
-
@ff aman hocam 2018 sonbahar çok geç bende anlamış değilim bu kadar ihtiyaç varken daha neden ilana çıkmıyorlar
-
@bunekadarçalışma bilemiyorum neden ilana çıkılmadığını. Ama aralık geldi hala ses seda yok. Şimdi baktım önceki sınavlara hep 9,10,11. aylarda yapılmış. Bu alışkanlıktan vazgeçilmiycek gibi duruyo sanki
-
@ff şubat duyumu vardı , kurum p48 i de direk açıklamıştı 2018 kpss öncesi bir ilan gelicek inşallah diye umuyorum